Δευτέρα 28 Απριλίου 2008

ΔΕΝ ΚΟΜΙΖΩ ΓΛΑΥΚΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ


Αυτή η σελίδα δημιουργήθηκε στις 28/4/2008 όχι γιατί θέλω να έχω όσο το δυνατόν περισσότερα «κλικ», άλλωστε τι να τα κάνω; Μήπως πρόκειται να βάλω διαφημίσεις; δημιουργήθηκε για έναν και μόνο σκοπό. Να καταφέρει να αφυπνίσει μερικούς, αν και μάλλον η προσπάθεια αυτή θα καταλήξει να πέσει στο απόλυτο κενό. Εντούτοις δεν θα το βάλω κάτω. Θα συνεχίσω να προσπαθώ μέχρι να κλείσω τα μάτια μου.
Ξέρω ότι από λίγους θα διαβαστεί, άλλωστε μια προσπάθεια τέτοια σίγουρα θα βρει πολύ λίγους αναγνώστες, γιατί κάτι τέτοια πράγματα δεν χωνεύονται τόσο εύκολα και δυστυχώς οι περισσότεροι από εμάς έχουμε μάθει να καταπίνουμε την τροφή μας και όχι να την μασάμε.
Εντούτοις, έστω και έναν να καταφέρω να ξυπνήσω για μένα θα είναι μεγάλο κατόρθωμα. Αυτή η σελίδα δεν ενδιαφέρετε να έχει φίλους, απλά για να μεγαλώνει τα νούμερα της. Θέλει φίλους που θα είναι σκεπτόμενοι και θα εκφράζουν απόψεις. Άλλοτε διαφωνώντας και άλλοτε συμφωνώντας μαζί μου.
Όλα τα υπόλοιπα, όπως απαντήσεις ή σχόλια, απλά για να κινείται κάτι δεν με ενδιαφέρουν και ούτε πρόκειται ποτέ να ανοίξω διάλογο στα σχόλια. Δεν με νοιάζει το : «Ναι, σωστά, τι ωραία που τα είπες…», θέλω άποψη πάνω στα θέματα.
Αυτά τα ολίγα, και όποιος θέλει μπορεί να συνεχίσει να διαβάζει, διαφορετικά του εύχομαι καλό δρόμο στο διαδίκτυο και να περνάει καλά…
Επικοινωνία : writergr@gmail.com

No response to “ΔΕΝ ΚΟΜΙΖΩ ΓΛΑΥΚΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ”

Leave a Reply

Παρακαλώ, σχολιάστε, αλλά να είστε (αν θέλετε) κόσμιοι στις εκφράσεις σας.
Σας ευχαριστώ.
Με αγάπη και σεβασμό
Writer