Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010

ΔΩΣΕ ΤΣΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ. ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ…

Το είδαμε και αυτό, θα δούμε κι άλλα, ίσως ακόμα χειρότερα. Οι Εβραίοι λέει, έκαναν επίθεση στα καράβια που πήγαιναν στην Γάζα. Ναι σκοτώθηκαν άνθρωποι, ναι ήταν ένα γεγονός που συγκλόνισε τις περισσότερες χώρες. Ναι ήταν ένα γεγονός που τα ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία είχαν συνεχή ροή ειδήσεων, ναι και τα ελληνικά blogg μετέδιδαν συνεχώς ειδήσεις για το γεγονός.

Κι όμως, τα ελληνικά ΜΜΕ, δεν αφιέρωναν παρά μόνο δύο ή στην καλύτερη των περιπτώσεων, πέντε με έξη λεπτά. Ούτε που νοιάστηκαν ότι υπήρχε και ελληνικό πλοίο μαζί με τα άλλα. Γιατί; Γιατί μη ξεχνάμε ότι κυβερνάει την χώρα ένα από τα πιο επάρατα κόμματα, που μετά από την χούντα, πορεύετε με κλεμμένα συνθήματα της αριστεράς και με τα πιο καλοστημένα ψέματα, που πάντα υποστήριξαν τα ΜΜΕ, μιας και οι κάτοχοι τους, επί ΠΑΣΟΚ ήταν που άρπαξαν κάθε δημόσιο έργο. Έτσι φαίνεται ολοκάθαρα, ότι ακολούθησαν την πολιτική γραμμή —του χεσμένου με διάρροια Γιωργάκη— και έκαναν πλάτες στην αμερικανοεβραική πολιτική (βλέπε συμπεριφορά Κύπρου).

Φυσικά την ίδια αηδιαστική πολιτική την παίζουν και ορισμένα φασιστοειδή, που δήθεν από πατριωτισμό (λόγω τούρκων), είναι ξαφνικά με τους εβραίους που μέχρι τώρα ούτε να τους δουν ούτε να τους ακούσουν δεν ήθελαν. Ανάμεσα σε αυτούς υπάρχουν και αυτοί που πληρώνονται καλά (ορισμένα δήθεν blogg αθώα), υπάρχουν όμως και τα ηλίθια που απλώς αναπαράγουν τα πληρωμένα.

Φυσικά η Κύπρος που δέθηκε στο αμερικάνικο άρμα Γιωργάκη, σε λίγο καιρό θα διαπιστώσει ότι είναι η μεγάλη χαμένη. Γιατί; Μα γιατί απλά όταν σε λίγο καιρό θα μιλήσουν με τους τούρκους σε διεθνή Forum για τα ελεύθερα λιμάνια, οι τούρκοι θα τους απαντήσουν : «Για ποια ελεύθερα λιμάνια μιλάτε; Εσείς δεν αφήσατε ευρωπαίους πολίτες να επιβιβαστούν και να φύγουν από τα λιμάνια σας…». Γιατί μέχρι τώρα τα Αραβικά κράτη μας υποστήριζαν στο Κυπριακό. Γιατί τώρα θα αναγνωρίσουν τα κατεχόμενα σε μια νύχτα. Για αυτό η πολιτική Γιωργάκη είναι σαν να προσπαθεί να αλλάξει για άλλη μια φορά αλυσίδα σε ποδήλατο που βρίσκετε εν κινήσει.

Θα ήθελα να γράψω κι άλλα, πολλά που γνωρίζω καλά, αλλά μάλλον δεν αξίζει τον κόπο να ασχοληθώ άλλο, ούτε με τον Γιωργάκη, ούτε με τον απόπατο του τον Χριστόφια. Άσε που κανείς δεν διαβάζει. Αν ήθελα πάντως να έχω μερικά «κλικ» παραπάνω, θα έγραφα για καμιά πόρνη και τότε θα είχα χιλιάδες επισκέπτες. Άλλωστε blogg (δήθεν), που κάνουν αναρτήσεις από πορνογραφικά site, σε μια μέρα ανεβαίνουν στην κατάταξη της Alexa, σχεδόν πρώτα. Να γιατί δεν αξίζει κανείς να ασχολείται με σοβαρά θέματα. Γιατί τούτος ο λαός δεν τα σηκώνει.



No response to “ΔΩΣΕ ΤΣΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ. ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ…”

Leave a Reply

Παρακαλώ, σχολιάστε, αλλά να είστε (αν θέλετε) κόσμιοι στις εκφράσεις σας.
Σας ευχαριστώ.
Με αγάπη και σεβασμό
Writer