Τρίτη 21 Απριλίου 2009

ΌΧΙ ΑΛΛΕΣ ΧΑΜΕΝΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Από εδώ και πέρα, η ελληνική και η Κυπριακή κυβέρνηση θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικές ως προς τους χειρισμούς στο κυπριακό ζήτημα. Το ότι τα κατεχόμενα ανέδειξαν κυβέρνηση κατοχική (μη ξεχνάμε ποτέ να προσθέτουμε το κατοχική), που πρέπει σίγουρα να έχει σφικτούς δεσμούς με τους «Γκρίζους Λύκους», κάνει τα πράγματα πολύ δύσκολα.

Επίσης ο αναβαθμισμένος ρόλος που έδωσε ο προεδράκος της Αμερικής στην Τουρκία, πρέπει να αρχίσει να ανησυχεί την ελληνική κυβέρνηση η οποία δείχνει να έχει πάρει εντελώς αψήφιστα το θέμα.

Πρέπει λοιπόν να υπενθυμίσουμε σε όλους αυτούς τους δήθεν ηγέτες μας, ότι όσες πατρίδες χάσαμε τις χάσαμε λόγο έλλειψης σεβασμού στην ίδια μας την χώρα.

Φυσικά φταίμε και εμείς σαν λαός, επειδή ανεχόμαστε χρόνια και χρόνια ηγέτες που ακούνε στο όνομα «Εφιάλτης». Για αυτό (αν και εγώ τα λέω και εγώ τα ακούω), πρέπει κάποτε να γίνουμε πολύ πιο προσεχτικοί στις επιλογές μας. Πρέπει να πάψουμε πλέον να θέλουμε να μας κυβερνούν άνθρωποι που προέρχονται από τις ίδιες —τόσα χρόνια— οικογένειες…!

Δυστυχώς υπάρχουν πολύ λίγες ελπίδες να με ακούσει κανείς, αλλά τουλάχιστον σαν έλληνας κάνω το καθήκον μου. Έστω και έναν να αφυπνίσω κάτι θα είναι κι αυτό…



One response to “ΌΧΙ ΑΛΛΕΣ ΧΑΜΕΝΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ”

ΛΕΩΝ είπε...

Φυσικά και είμαστε οι κύριοι υπεύθυνοι για τις κυβερνήσεις που εκλέγουμε!Μα δεν ξέρω κατά πόσο θα ήταν αλλιώς τα πράγματα, με τις επιλογές που πέφτουν στο τραπέζι κάθε τέσσερα χρόνια περίπου! Καλά τα δυο μεγάλα κόμματα, τα ξέρουμε, τα ζήσαμε στο πετσί μας! Αλλά ποιες είναι οι άλλες επιλογές? Καρατζαφέρης? Συνασπισμός? Ή ΚΚΕ?
Η σειρά είναι καθαρά τυχαία!
Άποψή μου, πως σήμερα ΔΕΝ υπάρχουν εναλλακτικές επιλογές!
Καλημέρα writer, πολλά θέματα μαζεμένα βάζεις και θα .......βαρυστομαχιάσουμε!

Leave a Reply

Παρακαλώ, σχολιάστε, αλλά να είστε (αν θέλετε) κόσμιοι στις εκφράσεις σας.
Σας ευχαριστώ.
Με αγάπη και σεβασμό
Writer