Παρασκευή 1 Μαΐου 2009

ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΑΚΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ

Για το τι είναι σήμερα, τα είπαμε από χθες, αλλά θα το πω για άλλη μια φορά μπας και το καταλάβει κάποιος έλληνας. Σήμερα είναι απεργία εργατική και καμιά σχέση με αργία. Για να συνεχίσω όμως θα πρέπει να σας πω ότι το παρόν κείμενο θα αναλύσει ή μάλλον θα επιχειρήσει να αναλύσει τι κρύβετε πίσω από την είδηση που υπογραμμίζουν (τεχνηέντως) τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης ή Εξημέρωσης αν θέλετε.

Ποια είναι αυτή η είδηση; Η είδηση είναι ότι : «Πολλά προβλήματα σήμερα στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς…». Με λίγα λόγια τα τσιράκια της εξουσίας και του άκρατου πλουτισμού, θεωρούν ότι σήμερα που είναι γενική και παγκόσμια ημέρα της εργατικής τάξης, όλα θα έπρεπε να λειτουργούν ρολόι.

Είναι δυνατόν ρε ρεμάλια να θέλετε τις συγκοινωνίες να λειτουργούν; Αφού υπάρχει γενική απεργία. Τι θα πει προβλήματα στις συγκοινωνίες από τις στάσεις εργασίας των εργαζομένων σ’ αυτές; Κανονικά δεν έπρεπε νε υπάρχουν στάσεις εργασίας, αλλά να μην υπάρχουν συγκοινωνίες όλο το εικοσιτετράωρο σήμερα.

Αλλά βέβαια, ξέχασα, εσείς και τα αφεντικά σας φρόντισαν εδώ και πολλά χρόνια να καπελώσετε τούτη την ημέρα με τα λουλουδάκια μόνο και μόνο για να χάσει την αξία της.

Ε, λοιπόν σας λέω, ότι το έχετε πετύχει, για αυτό δεν χρειάζεται πλέον να καταβάλετε άλλες προσπάθειες, φτάνει, μη χύνετε άλλο μελάνι στις φυλλάδες σας…

One response to “ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΑΚΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ”

Πρωτομαγιά,ευκαιρία να θυμηθούμε και αυτούς
που θυσίασαν τη ζωή τους για τα δικαιώματα της εργατικής τάξης.Ενα φτωχό μνημόσυνο με
το Νου και τη Καρδιά μας,δε θα έβλαπτε σε τί
ποτε νομίζω!!!Αντίθετα θα έκανε πιθανόν και
άλλους να θυμηθούν αυτούς που έχουμε ξεχάσει
δυστυχώς,και η λησμονιά είναι κακός σύμβουλος
για μας,εξυπηρετεί όμως τούς έχοντες και
κατέχοντες.....

Leave a Reply

Παρακαλώ, σχολιάστε, αλλά να είστε (αν θέλετε) κόσμιοι στις εκφράσεις σας.
Σας ευχαριστώ.
Με αγάπη και σεβασμό
Writer