Σάββατο 2 Μαΐου 2009

ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΟ ΚΤΗΝΟΣ

Σαν σήμερα πέθανε ένας αλήτης περιωπής. Ένας άνθρωπος που κατάφερε να καταστρέψει εκατοντάδες αθώους ανθρώπους. Ποιος ήταν; Μα ο Τζόζεφ Μακ Κάρθι. Είπα πέθανε; Μάλλον τον τίμησα, η καλύτερη λέξη που μπορεί να ειπωθεί για αυτό το ανθρωπόμορφο κτήνος είναι ψόφησε…

Ήταν ένας από αυτούς που διαθέτει μπόλικους η Αμερική. Ήταν το κτήνος που κυνήγησε μάγισσες. Όπως άλλωστε κάνουν πάντοτε οι αμερικάνοι Ρεπουμπλικάνοι.

Βέβαια οι περισσότεροι από αυτούς που ψηφίζουν Ρεπουμπλικάνους, έχουν παιδικά τραύματα από τις οικογένειες τους. Ο απόλυτος φασισμός επικρατεί στις οικογένειες αυτές. Συνήθως πολύ Χριστιανισμός, αυστηρή διαπαιδαγώγηση.

Έτσι λοιπόν αυτός ο τύπος Μακ Κάρθι ξεκίνησε (ότι έκανε και επάρατος Bush) ένα κυνήγι ανθρώπων με το αιτιολογικό ότι ήταν κομουνιστές ή ακόμα είχε την υποψία ότι ήταν κομουνιστές. Είχε καταφέρει να στρέψει τον έναν πολίτη κατά του άλλου.

Όποιος δεν τα πήγαινε καλά με τον γείτονα του, αρκούσε μια καταγγελία ότι και καλά ήταν κομουνιστής, για να τον στείλει ακόμα και στο εκτελεστικό απόσπασμα. Ο απόλυτος φασισμός. Η απόλυτη ντροπή.

Αυτός ο άνθρωπος όμως δεν τιμωρήθηκε ποτέ με εκτέλεση. Τέτοιοι άνθρωποι είναι οι περισσότεροι που κυβερνούν το Εβραϊκό παράρτημα που λέγετε Αμερική. Κατά καιρούς φροντίζουν να καταστρέφουν ζωές. Τότε έτσι, σήμερα με πολέμους και σφαγές αμάχων με το αιτιολογικό της φαντασίας τους…!

No response to “ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΟ ΚΤΗΝΟΣ”

Leave a Reply

Παρακαλώ, σχολιάστε, αλλά να είστε (αν θέλετε) κόσμιοι στις εκφράσεις σας.
Σας ευχαριστώ.
Με αγάπη και σεβασμό
Writer