Σάββατο 30 Μαΐου 2009

ΝΑ ΚΟΥΡΕΨΟΥΝ ΤΟ ΓΡΑΣΙΔΙ ΣΤΙΣ ΒΙΛΕΣ ΤΟΥΣ

Από τότε που έκλεισαν την Βουλή, έχουν βγει στους δρόμους όλοι οι πολιτικοί με έναν μόνο σκοπό. Πώς θα καταφέρουν άλλη μια φορά να παραπλανήσουν τα βόδια. Μέχρι στιγμής βλέπω ότι τα καταφέρνουν και μάλιστα πάρα πολύ καλά.

Αλήθεια, πώς είναι δυνατόν έλληνα πολίτη να πάς και πάλι να ψηφίσεις τους ίδιους ανθρώπους που είναι φορτωμένοι στην κυριολεξία με τόσα πολλά σκάνδαλα;

Κρίμα, μέχρι και τώρα που έχουμε εκλογές, εξακολουθούν να μας κοροϊδεύουν. Έφτασαν στο σημείο να αφήσουν τα μεγάλα ψάρια τους σκανδάλου τις SIEMENS να την κάνουν, φυσικά έπρεπε και καλά να δείξουν ότι κάνουν κάτι.

Έτσι κράτησαν στην Ελλάδα αυτούς που έφαγαν μερικά ψίχουλα μόνο και μόνο για να βουλώσουν τα στόμα τους και αν χρειαστεί —όπως συμβαίνει αυτή την στιγμή— να γίνουν τα εξιλαστήρια θύματα των πολιτικών και των συνεργατών τους.

Ε, λοιπόν, έστω μια φορά έλληνα πολίτη δείξε την δύναμη σου. Πάψε να ακούς τα φερέφωνα τους που είναι οι μεγάλοι δημοσιογράφοι που αμείβονται αδρά για να τους διαφημίζουν.

Τώρα είναι η ώρα σου, μια φορά στο τόσο σου δίνεται η ευκαιρία έλληνα πολίτη να εκφέρεις την γνώμη σου. Στείλε τους να κουρεύουν το γρασίδια στις πολυτελείς βίλες τους, όλους από τον πιο μεγάλο μέχρι τον πιο μικρό…



No response to “ΝΑ ΚΟΥΡΕΨΟΥΝ ΤΟ ΓΡΑΣΙΔΙ ΣΤΙΣ ΒΙΛΕΣ ΤΟΥΣ”

Leave a Reply

Παρακαλώ, σχολιάστε, αλλά να είστε (αν θέλετε) κόσμιοι στις εκφράσεις σας.
Σας ευχαριστώ.
Με αγάπη και σεβασμό
Writer