Κυριακή 7 Ιουνίου 2009

ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΝ ΤΑΡΑΜΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ

Διάβασα ότι ο Λάντεν θα κτυπήσει γερμανικές πόλεις. Τι περίεργο πράγμα αλήθεια, αυτός ο Λάντεν πάντοτε μιλάει όταν σε κάποιες χώρες υπάρχουν εκλογές. Κάποτε βοήθησε να επανεκλεγεί για δεύτερη τετραετία ο δολοφόνος Bush.

Θυμάστε (αν και δύσκολο να θυμούνται οι έλληνες), τότε που τα Αμερικάνικα πρόβατα είχαν αρχίσει να ξυπνάνε από τον βαθύ λήθαργο τους και ετοιμάζονταν να ψηφίσουν κάποιον άλλον.

Τότε ήταν που έστειλε εκείνο το video και ο φίλος και μάλιστα πολύ κολλητός του Bush ο Λάντεν. Ναι, τότε απειλούσε πάλι ότι θα κτυπούσε και καλά την Αμερική. Ω, ρε, τι ήταν να το πει; Αμέσως το Αμερικάνικο κοπάδι των προβάτων, έκανε στροφή και ακολούθησε τον Bush που θα μπορούσε να το προστατέψει έναντι του «λύκου» Λάντεν.

Να λοιπόν που τον βλέπουμε για άλλη μια φορά να βγαίνει και να απειλεί τους Γερμανούς. Τώρα σύμπτωση είναι; Που ο light μαύρος πρόεδρος επισκέφτηκε την Γερμανία και ακολούθησαν μαζί και οι απειλές του δικού του (όπως πάντα), Λάντεν.

Βλέπεις είναι στην μέση και εκλογές για την ανάδειξη εκπροσώπων του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου, άρα πρέπει να τρομάξουν και τα πρόβατα της Ευρώπης και να κοιτάξουν να εκλέξουν ανθρώπους που είναι φίλα προσκείμενοι στο Αμερικανοεβραϊκό κατεστημένο ή λόμπι, όπως θέλετε πέστε το.

Πάντως ένα είναι σίγουρο. Ότι γίνετε σ’ αυτόν τον κόσμο, δεν γίνετε τυχαία…! Α και μη ξεχνάτε έλληνες, σήμερα, όσοι πάτε να ψηφίσετε, να δείξετε με την ψήφο σας ότι μπορεί μεν να μασάτε ταραμά, αλλά δεν τον καταπίνετε. Απλά τον μασάτε και τον φτύνεται στα μούτρα όλων αυτών των μιζαδόρων, της ρεμούλας και της κλεψιάς των δημόσιων ταμείων.



One response to “ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΝ ΤΑΡΑΜΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ”

Δυστυχώς και τον μασάμε τον ταραμά και τον
καταπίνουμε!Απόδειξη είναι το εκλογικό απο
τέλεσμα."θρίαμβος πάλι του δικομματισμού".!

Leave a Reply

Παρακαλώ, σχολιάστε, αλλά να είστε (αν θέλετε) κόσμιοι στις εκφράσεις σας.
Σας ευχαριστώ.
Με αγάπη και σεβασμό
Writer