Δευτέρα 8 Ιουνίου 2009

ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΘΑΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΝΕ

Παρακολουθούσα χθες τα τρομοκρατημένα πολιτικά ποντίκια να ωρύονται και καλά ότι έχουν λάβει το μήνυμα της αποχής. Κι όμως δεν έχουν λάβει κανένα μήνυμα, δεν έχουν καταλάβει τίποτα από ότι συμβαίνει έξω από τα χρυσά τους κλουβιά.

Ο φασίστας Πάγκαλος, είχε το θράσος να πει ότι όλοι όσοι δεν πήγαν να ψηφίσουν έπρεπε να ντρέπονται. Ε, λοιπόν όχι κύριε φασίστα, οι μόνοι που έπρεπε να ντρέπεστε είστε εσείς οι πολιτικοί και κανένας άλλος.

Λέτε ότι έχετε λάβει το μήνυμα της δυσαρέσκειας, αλλά μάλλον δεν έχετε λάβει τίποτα. Το μόνο πράγμα που με κάνει και θλίβομαι, είναι ότι όλοι όσοι πήγαν να ψηφίσουν, ψήφισαν πάλι με κομματικές παρωπίδες.

Αλήθεια ρε έλληνα ηλίθιε. Πώς και γιατί μπόρεσες να ξεχάσεις για πιο λόγο έδιωξες το ΠΑΣΟΚ; Το έδιωξες πριν πέντε περίπου χρόνια, γιατί κατάλαβες ότι σε κοροϊδεύανε αδειάζοντας σου τις τσέπες και σου παρουσιάζονταν σαν άλλοι αυτοκράτορες. Κι όμως χωρίς να αλλάξει κάτι, πήγες και πάλι να ψηφίσεις το κόμμα που χρόνια και χρόνια σε έχει για ηλίθιο και δυστυχώς είσαι.

Έτσι, ακόμα και τώρα που απλά νίκησαν στις εκλογές για το κοινοβούλιο της Ευρώπης, παρουσιάστηκαν όλοι τους με μια έπαρση και πάλι χιλίων βυζαντινών αυτοκρατόρων. Ε, λοιπόν πάψτε πλέον να παραπονείστε όλοι σας για την ανεργία, την ακρίβεια και τις μίζες. Καλά σας κάνουν, μπράβο τους και μακάρι να σας κάνουν ακόμα χειρότερα από αυτά που μέχρι σήμερα σας έκαναν. Αν σήμερα το πρωί βγεις και ρωτήσεις όλους όσους ψήφισαν, θα σου πουν ότι δεν ψήφισαν τα δύο μεγάλα κόμματα. Τότε πως παρουσιάστηκαν με τόσο μεγάλα ποσοστά;

Κανονικά και το ΠΑΣΟΚ και η Νέα Δημοκρατία δεν θα έπρεπε να έχουν ποσοστό μεγαλύτερο από 2%. Πώς είπατε; Υπερβάλω; Ε, όχι λοιπόν, δεν υπερβάλω καθόλου ηλίθια πλάσματα. Γιατί απλά ξεχάσατε ότι αυτά τα δύο κόμματα είναι που μασάνε με δώδεκα μασέλες τον ιδρώτα σου.

Όπως και να έχει σας εύχομαι καλό ύπνο, γιατί απλά δεν κοιμάστε, έχετε πέσει σε κόμμα και από ότι φαίνετε έπρεπε να έχουν αποσυνδέσει τις μηχανές υποστήριξης οι γιατροί , γιατί εμείς σαν λαός έχουμε πεθάνει εδώ και πολλά χρόνια και απλά δεν μας το λένε…



3 Responses to “ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΘΑΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΝΕ”

Ανώνυμος είπε...

Πέστα χρυσόστομε! Να αγιάσει το στόμα σου. Αγίου Πνεύματος σήμερα, βοήθειά μας και φωτιά στα μπατζάκια τους!

♥ Palirroia ♥ είπε...

Αυτό που με δαιμονίζει περισσότερο αγαπητέ writer, είναι ότι έχουν αντίλογο σου λένε ......
~ μα ήρθε ο Γιώργος (το Γιωργάκης δεν τους αρέσει) και εξυγίανε τα πάντα, έφερε την κάθαρση (πηρέ ντετολ και τα απολύμανε) και έτσι καθαροί και αναγεννημένοι με όραμα και πολιτικές θέσεις θα σώσουν την Ελλάδα.
Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου και κυρίως με την μεταπολίτευση ακούω ένα πράγμα ....ο λαός δεν ξεχνά τη σημαίνει δεξιά , τώρα τι έγινε και ξέχασε ο λαός και την αγκαλιάσαμε πριν πέντε χρόνια δεν κατάλαβα .....
Αλλά τι λέω η αγράμματη νοικοκυρά είναι δεξιό κόμμα η ΝΔ ;
απαπαπαπα αφού το λέει νέα δ η μ ο κ ρ α τ ί α καλά πως τα βλέπω όλα στραβά πια ε;
Οκ αρκετά είπα πάω να πλύνω κάνα πιάτο πριν με στείλετε εσείς, που δεν καταλαβαίνω τίποτα και έχω και λόγο, φτου μου
Καλή σας μέρα:)

Εγώ με το συμπάθιο,να διορθώσω λίγο τη φράση?
"Εχουμε πεθάνει και δεν το καταλάβαμε",δυστυ
χώς!!!

Leave a Reply

Παρακαλώ, σχολιάστε, αλλά να είστε (αν θέλετε) κόσμιοι στις εκφράσεις σας.
Σας ευχαριστώ.
Με αγάπη και σεβασμό
Writer