Κυριακή 14 Ιουνίου 2009

ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΗΣ ΙΣΧΥΡΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ


Τα πολιτικά ποντίκια (ζητώ συγνώμη από τα συμπαθέστατα τετράποδα που τα προσβάλω έτσι), εδώ και μέρες εμφανίζονται στα καταγώγια (κανάλια τηλεοράσεων και ραδιοφώνων), προσπαθώντας να γεμίσουν ενοχές όλους όσους δεν πήγαν να τους ψηφίσουν.

Τους ρωτάμε λοιπόν ευθέως. Αυτοί δεν αισθάνονται καμιά ενοχή όταν απαξιώνουν χρόνια και χρόνια όλους αυτούς τους πολίτες; Δεν αισθάνονται καμιά ενοχή όταν απομυζούν τις οικονομίες των εργαζομένων με απώτερο σκοπό να γεμίσουν τις δικές τους τσέπες και φυσικά τις τσέπες αυτών που τους διόρισαν;

Γιατί λοιπόν θα πρέπει ο πολίτης να ντραπεί ή να αισθανθεί ένοχος επειδή δεν πήγε να τους δώσει αυτό που χρόνια αρπάζουν με τα τσιράκια τους, τους ανερυθρίαστους και δήθεν σοβαρούς δημοσιογράφους;

Ε, λοιπόν όχι κύριοι, είναι και αυτό ένα μέσο που έχει ο πολίτης για να σας στείλει στον αγύριστο. Μακάρι και στις εθνικές εκλογές να μη μπορέσει κανείς σας να σχηματίσει κυβέρνηση. Αυτή η καραμέλα που χρόνια μας δίνουν τα βρωμερά τσιράκια σας ότι και καλά θα πρέπει να υπάρχει ισχυρή κυβέρνηση είναι μια αρλούμπα.

Την ισχυρή κυβέρνηση την χρειάζεστε εσείς μόνο για να μπορείτε να εξυπηρετείται κάθε φορά τα συμφέροντα των δέκα οικογενειών που λυμαίνονται την πατρίδα και το κοινωνικό σύνολο.

Αλήθεια, τι κέρδισε μέχρι σήμερα ο πολίτης με τις ισχυρές κυβερνήσεις; Πράσινοι και γαλάζιοι το μόνο που κάνατε μέχρι τώρα είναι οι πλούσιοι να γίνουν ακόμα πιο πλούσιοι ενώ οι φτωχοί ακόμα πιο φτωχοί. Απλά εξολοθρεύσατε την λεγόμενη μεσαία τάξη.

Μακάρι να έχει επιτέλους ξυπνήσει αυτό το πρόβατο που λέγετε λαός και να σας στείλει όλους στο διάβολο και ακόμα πιο πέρα. Όσο για εσάς κύριε Πάγκαλε, εγγονέ του δικτάτορα παππού σας, είναι καλύτερα να ενταχθείτε σε κάποιο πιο φασιστικό κόμμα και όχι να κρύβεστε σαν τον καραγκιόζη πίσω από τα πράσινα πανιά.

Η ψήφος του πρόβατου, πιάνει τόπο, μόνο όταν όλοι εσείς δεν μπορείτε να φτιάξετε κυβέρνηση. Και δεν λέω να σχηματίσετε γιατί δεν σχηματίζετε ποτέ κυβέρνηση, απλά οι δέκα οικογένειες που σας στηρίζουν σας μαγειρεύουν. Μόνο που εσείς επιπλέετε στην σούπα τους, ενώ τα πρόβατα (λαός), είναι πάντα στον πάτο της βρωμερής μαρμίτας…


No response to “ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΗΣ ΙΣΧΥΡΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ”

Leave a Reply

Παρακαλώ, σχολιάστε, αλλά να είστε (αν θέλετε) κόσμιοι στις εκφράσεις σας.
Σας ευχαριστώ.
Με αγάπη και σεβασμό
Writer