Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010

ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ Η ΧΩΡΑ

Τελικά βγήκα —δυστυχώς— για άλλη μια φορά αληθινός για το κόμμα που εδώ και πολλά, πολλά χρόνια μας γεμίζει ψέματα. Φυσικά όπως το είχα προβλέψει, πριν τις εκλογές μας φλόμωσε στις μπαρούφες και μετά τις εκλογές μας έκανε να αηδιάσουμε. Για εκείνο που λυπάμαι όμως περισσότερο, είναι ότι ένας Γιωργάκης με μυαλό ίσα με μιας κότας, κατέφερε να ξεγελάσει τόσους ανθρώπους.

Αυτό σημαίνει ότι οι περισσότεροι από αυτούς που ψήφισαν Γιωργάκη, δεν έχουν μυαλό ούτε όσο μια κότα. Ήταν φως φανάρι ότι ο βλαμμένος ο χοντρός —όσο βλαμμένος κι αν ήταν— θέλησε να την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια. Ξέρετε γιατί; Γιατί απλά ήξερε, όπως και ολόκληρο το βρωμερό σύστημα ότι μέτρα τόσο εξοντωτικά δεν θα μπορούσε να πάρει μια δεξιά κυβέρνηση, παρά μόνο μια κυβέρνηση που εδώ και χρόνια έχει κλέψει όλα τα συνθήματα της αριστεράς (αφού η αριστερά το επέτρεψε) και κυβερνάει πάντα ελέω ηλιθίων.

Πολλοί μάλιστα πιστεύουν ότι αυτά τα μέτρα δεν θα εφαρμοστούν στον ιδιωτικό τομέα. Ξυπνήστε ηλίθιοι, όλα όσα γίνονται, δεν γίνονται σε καμιά περίπτωση για τους δημοσίους, αλλά για τον ιδιωτικό τομέα μιας και οι βιομήχανοι και οι έμποροι είναι εκείνοι που επιβάλλουν αυτά τα μέτρα. Τα επέβαλλαν πρώτα στο δημόσιο για να σπείρουν διχόνοια και μετά θα δείτε τι αγγούρι έχει να πέσει στον ιδιωτικό τομέα και μάλιστα το αγγούρι θα είναι ακόμα πιο σκληρό.

Δυστυχώς, έχω βαρεθεί να τα λέω και να τα γράφω. Ξέρω ότι μόνος μου τα λέω και μόνος μου τα διαβάζω. Φαίνεται ότι εμείς οι έλληνες έχουμε χρόνια ηλιθιότητα, αλλιώς δεν μπορεί κανείς να εξηγήσει πώς είναι δυνατόν να ανεβάζει κανείς πάλι ένα κόμμα που λεηλάτησε επί είκοσι χρόνια ολόκληρη την Ελλάδα.

Δυστυχώς και πάλι έχουμε κυβέρνηση και ΜΜΕ που προσπαθούν να κάνουν όσο περισσότερο κακό γίνεται στα ηλίθια βόδια που τους έδωσαν την εξουσία. Τώρα θα μου πεις, μάλλον είσαι εντελώς μόνος σου, οπότε είσαι εσύ ο βλαμμένος, μιας και όλοι εμείς οι υπόλοιποι πιστεύουμε το ΠΑΣΟΚ.

Ας είναι, τουλάχιστον μπορεί μεν να είμαι βλαμμένος, αλλά αυτή η ηλιθιότητα μου με έχει κάνει να βλέπω και όχι να προβλέπω το μέλλον αυτής της χώρας. Ε, λοιπόν, έρχονται πολύ χειρότερα πράγματα και θυμηθείτε το…

2 Responses to “ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ Η ΧΩΡΑ”

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΑΜΕΣΑ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

Δεν τα διαβάζεις μόνος .
Μεγάλο δίκιο έχεις αλλά τι να κάνουμε που πάντα το δόγμα άρτος και θεάματα επικρατούσε, τώρα βέβαια κόπηκε ο άρτος μας έμειναν όμως τα θεάματα (Τζούλια ) και το χειρίζονται πολύ καλά.
Το θέμα τελικά είναι που θα βγει όλο αυτό ,γιατί θα μου επιτρέψεις να πω πως αυτά τα γεγονότα μου θυμίζουν την περίοδο του μεσοπολέμου και ας φανώ υπερβολικός !
Συνέχισε έτσι γερά μήπως βάλεις ένα ακόμη λιθαράκι να συνέλθουμε από τον λήθαργο !

Leave a Reply

Παρακαλώ, σχολιάστε, αλλά να είστε (αν θέλετε) κόσμιοι στις εκφράσεις σας.
Σας ευχαριστώ.
Με αγάπη και σεβασμό
Writer