Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

Ο Καντάφι έπεσε γιατί το ήθελαν οι Σταυροφόροι σιωνιστές.

Το καθεστώς του Καντάφι έφτασε στο τέλος του. Όχι γιατί το ήθελε ο λαός του, αλλά γιατί το ήθελαν οι σταυροφόροι της Δύσης, όχι γιατί ξαφνικά αγάπησε έναν λαό τούτη η συμμορία, αλλά γιατί ο Καντάφι δεν τους έκανε, γιατί ο Καντάφι δεν ήθελε να πάρει δάνεια από την συμμορία, γιατί ο Καντάφι είχε πετρέλαιο.
Έτσι λοιπόν, έβαλαν έναν λαό να ξεσηκωθεί κατά του απείθαρχου, ηγέτη, τώρα μπορούν πλέον να τοποθετήσουν τα ανδρείκελα τους, τώρα πλέον θα μπορούν να αξιοποιούν τα αποθέματα πετρελαίου δίνοντας απλά μερικά αποφάγια τους στα ανδρείκελα που θα διοικούν την χώρα. Με λίγα λόγια, οι Λίβυοι νομίζουν ότι απελευθερώθηκαν από τον κακό ηγέτη, ενώ στην ουσία δεν απελευθερώθηκαν, απλά αλλάζουν εξουσία, που ίσως μάλιστα είναι σκληρότερη από τον «χασάπη» τον Καντάφι που ζούσε εις βάρος τους.
Να γιατί όλοι οι Δυτικοί άρχισαν να λένε να μη κάνουν κακό στα πρώην στρατεύματα του Καντάφι, γιατί τώρα τα χρειάζονται αυτοί για να αρχίσουν πάλι υπό νέα ηγεσία να σκοτώνουν πολίτες που νομίζουν ότι από εδώ και πέρα όλα θα είναι καλά.
Δυστυχώς, ο όχλος είναι πάντα όχλος και τα κτήνη της άρχουσας τάξης το ξέρουν αυτό και για αυτό μπορούν να κάνουν ότι θέλουν και όπως το θέλουν. Οι δέκα άνθρωποι είναι εύκολο να συνεννοηθούν μεταξύ τους, οι χιλιάδες όμως όχι, απλά ακολουθούν το πρόβατο που αρχίζει να τρέχει μπροστά κι αν μάλιστα φοράει και κουδούνι ακόμα καλύτερα.
Τώρα κάποιοι θα πουν : «Και τι ήθελες να κάνουν; Να ανέχονται να πλουτίζει ο Καντάφι εις βάρος τους;». Φυσικά και όχι, αλλά δεν θα έπρεπε να δεχτούν ποτέ βοήθεια από τις δυτικές συμμορίες, έπρεπε να ξέρουν ότι οι Σταυροφόροι είναι που τόσα χρόνια κάνουν κακό και εκμεταλλεύονται τον Αφρικανικό και Αραβικό κόσμο.
Άλλωστε ποιος νομίζεται ότι θα διοικήσει την χώρα; Πάλι αυτοί που είχαν υπηρετήσει τον Καντάφι, αυτοί που αυτομόλησαν όταν είδαν ότι το καράβι βυθίζεται, αυτοί που λίγο πριν έβγαζαν πύρινους λόγους κατά όλων αυτών που πολέμησαν τον Καντάφι, όταν είδαν όμως ότι οι Σταυροφόροι κερατάδες άρχισαν να βομβαρδίζουν τον κερατά τους, τότε κατάλαβαν ότι θα ήταν καλύτερα να πέσουν στα τέσσερα και να προσκυνήσουν τους νέους τους αφέντες.
Αρκετά όμως σας ζάλισα. Κοντά είναι ο καιρός και θα δείτε ότι για ακόμα μια φορά θα βγω αληθινός. Όχι γιατί είμαι έξυπνος, αλλά γιατί έχω μάθει να βλέπω πίσω από τις ειδήσεις και γιατί ξέρω πολύ καλά ότι κανένας δεν θέλει να κάνει το καλό. Άλλωστε είδατε τι έγινε στο Λονδίνο. Ακούσατε κανέναν από τους επικριτές του Καντάφι να καλέσει τον ηλίθιο της Αγγλίας να παραιτηθεί; Αντίθετα μάλιστα, τον κάλεσαν να καταπνίξει κάθε εξέγερση ακόμα και με τον στρατό. Αυτά και ίσως επανέλθω.

No response to “Ο Καντάφι έπεσε γιατί το ήθελαν οι Σταυροφόροι σιωνιστές.”

Leave a Reply

Παρακαλώ, σχολιάστε, αλλά να είστε (αν θέλετε) κόσμιοι στις εκφράσεις σας.
Σας ευχαριστώ.
Με αγάπη και σεβασμό
Writer