Σάββατο, 5 Νοεμβρίου 2011

Ξύπνα ηλίθιε Έλληνα...


Καλά ήθελα να μάθω, μας περνάνε για ηλίθιους ή μήπως είμαστε; Όλα αυτά που έγιναν, ήταν απλά για να βάλουν τον ηλίθιο τον Σαμαρά να συναινέσει στο να αρπάξουν κυριολεκτικά την χώρα τα αρπακτικά της Ευρωπαϊκής συμμορίας.
Ο Έλληνας πολίτης δεν νομίζω να είχε κάτι προσωπικό με τον Γιώργο Παπανδρέου. Δεν μας ενδιέφερε καθόλου το πρόσωπο αλλά οι πράξεις του. Τι σημασία έχει λοιπόν αν αυτός που θα μας κυβερνάει – με τον τρόπο που θα μας κυβερνάει - έχει μουστάκι ή θα φοράει γυαλιά και θα περπατάει σαν συγκαμένος;
Βλέπεις η συμμορία Μέρκελ, Σαρκοζί κατάλαβε ότι ο Έλληνας ήταν έτοιμος πλέον να στείλει στο διάβολο κι αυτούς και τον δοτό που τοποθέτησαν εκεί. Ήθελαν από την αρχή να συναινέσουν όλοι οι πολιτικοί στο ξεπούλημα (νομίζοντας ότι ο Έλληνας υπακούει ακόμα στα κόμματα των κλεφτών), και υποταγή της χώρας μας σ’ αυτούς.
Βάλανε λοιπόν το αιώνιο λαμόγιο να κάνει ότι έκανε, για να δώσει χώρο στον Σαμαρά να πει αυτό που ήθελαν αυτοί. Αλήθεια υπάρχει Έλληνας που νομίζει ότι κάτι άλλαξε για αυτόν; Είναι δυνατόν; Τα χαράτσια θα είναι χαράτσια, η φτώχεια θα γίνεται όλο και πιο έντονη και φυσικά όλοι μαζί θα πάρουν ακόμα πιο επώδυνα μέτρα, αλλά όλοι εμείς οι ηλίθιοι έχουμε την εντύπωση ότι φεύγοντας ο Γιωργάκης, όλα τα χαράτσια που έβαλε θα τα πάρουν πίσω.
Ξυπνήστε τούβλα, στάχτη στα μάτια μας έριξαν για να ησυχάσουμε λίγο, για να βγαίνουν άνετα τις βόλτες τους χωρίς να έχουν τον φόβο του γιαουρτιού. Πρέπει να σας πω ότι δεν άλλαξε τίποτα επειδή θα φύγει ο Γιώργος, αντίθετα θα χειροτερέψουν τα πράγματα και μάλιστα αυτή την φορά δεν θα είναι τόσο ήπια όσο ήταν. Αυτή την φορά η Μέρκελ θα ζητήσει να μας περάσουν αλυσίδες στα πόδια και στον λαιμό.
Ας ελπίσουμε ότι δεν θα κοιμηθεί για άλλη μια φορά αυτός ο λαός και να καταλάβει ότι τίποτα δεν άλλαξε για αυτόν. Αντιθέτως ετοιμάζουν ακόμα πιο σκληρά μέτρα που κατάλαβαν ότι ο Γιώργος ήταν αδύνατον πλέον να περάσει άλλα. Έτσι θα τα περάσει όλα η λεγόμενη κυβέρνηση συναίνεσης...

No response to “Ξύπνα ηλίθιε Έλληνα...”

Leave a Reply

Παρακαλώ, σχολιάστε, αλλά να είστε (αν θέλετε) κόσμιοι στις εκφράσεις σας.
Σας ευχαριστώ.
Με αγάπη και σεβασμό
Writer