Τρίτη 29 Απριλίου 2008

ΕΙΡΗΝΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ

Το να μιλάει ένας γελοίος τύπος για ειρηνευτικές διαδικασίες με κάνει να γελάω. Είναι δυνατόν αυτός ο τύπος ο Bush να μιλάει για ειρήνη όταν κατάφερε μέσα σε οκτώ χρόνια να αιματοκυλήσει τον πλανήτη; Θέλει λέει να έχουν ειρήνη στην Μέση Ανατολή.
Ονειρεύεσαι καλέ μου; Είναι δυνατόν να υπάρξει ειρήνη σε ένα μέρος του πλανήτη που εσείς (Αμερικάνοι) και οι άλλοι όμοιοι σας (Άγγλοι) πήγατε ξαφνικά να δημιουργήσετε ένα κράτος νομάδων μέσα σε ένα ήδη υπάρχων κράτος. Είναι σαν να μου λες βρε αχρείε τύπε ότι θα επέτρεπες εσύ στο Μεξικό ή την Κούβα να κάνει κράτος μέσα στο κράτος σου.
Το μόνο που θέλεις εσύ και ο λαός των νομάδων (Εβραίοι) είναι να μη μείνει ούτε ένας Παλαιστίνιος, μόνο τότε θα ησυχάσετε. Μπορεί μόνο να θέλετε καμιά δεκαρία χιλιάδες από αυτούς για να δουλεύουν στο κράτος των τσιφούτηδων (Εβραίοι) σαν σκλάβοι.
Τέτοια μονόπλευρη ειρήνη μπορεί ο καθένας να την πετύχει. Είναι δυνατόν να μιλάς για ειρήνη βρε καθίκη (και μάλιστα λερωμένο), όταν τα αφεντικά σου σκοτώνουν αθώα παιδάκια την ώρα που παίρνουν το πρωινό τους; Που το βρήκαν ξαφνικά το κράτος οι Εβραίοι; Αφού από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκαν σαν λαός δεν ήταν παρά νομάδες και κατσικοκλέφτες του κερατά.
Και μη βιαστείτε να πείτε μερικοί έλληνες ότι είμαι φασίστας γιατί κάνετε μεγάλο λάθος. Δεν με νοιάζει αν οι εβραίοι κυβερνούν σήμερα τον κόσμο, εκείνο που με νοιάζει είναι να πάψουν να εκμεταλλεύονται τις φρικαλεότητες του γερμανό εβραίου Χίτλερ που οι ίδιοι έβαλαν να εξοντώσει τους φτωχούς εβραίους έτσι ώστε να μείνουν οι «καθαρά» πλούσιοι Εβραίοι για να μπορούν σήμερα να εκμεταλλεύονται όλους τους υπόλοιπους λαούς. Αν λοιπόν τους ένοιαζε το ολοκαύτωμα τότε θα έπρεπε να ήταν ο πιο φιλειρηνικός λαός του κόσμου και όχι να σκοτώνει αθώους ανθρώπους. Άντε λοιπόν πείτε όλοι εσείς τις μαλακίες που σίγουρα είστε έτοιμοι να πείτε και να καταδικάσετε δήθεν για ανθρωπιστικούς και δήθεν πολιτισμένους λόγους. Όπου τους συμφέρει λένε ότι η ιστορία πάει μπροστά (βλέπε Σκοπιανό) και ότι πρέπει το παρελθόν να το αφήνουμε πίσω. Ε, λοιπόν αφήστε πλέον τα ολοκαυτώματα πίσω και μάθετε να ζείτε στο σήμερα κύριοι Εβραίοι, εσείς και τα τσιράκια σας οι Αμερικάνοι.

No response to “ΕΙΡΗΝΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ”

Leave a Reply

Παρακαλώ, σχολιάστε, αλλά να είστε (αν θέλετε) κόσμιοι στις εκφράσεις σας.
Σας ευχαριστώ.
Με αγάπη και σεβασμό
Writer