Τετάρτη 30 Απριλίου 2008

ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ

Τα κανάλια η κυβέρνηση και όλα τα κατακάθια τις κοινωνίας του «εγώ» άρχισαν να θριαμβολογούν για το ότι υπογράφτηκε η συμφωνία με τους Ρώσους. Ε, και; Δηλαδή γιατί θα πρέπει και ο λαός μας να χαίρετε για το ότι κάποια πάλι από τις γνωστές «οικογένειες» της πλουτοκρατίας θα χώσει στις τσέπες της πακτωλούς δισεκατομμυρίων Euro;
Έχω πάψει πλέον να χαίρομαι για πράγματα που δεν ακουμπούν τους απλούς μεροκαματιάρηδες. Εδώ βγάζουν δισεκατομμύρια πάλι με το φυσικό αέριο, αφού η συμφωνία των «οικογενειών» με την κυβέρνηση ήταν το φυσικό αέριο να είναι μόνο κατά 30% φθηνότερο από το πετρέλαιο. Επίσης η συμφωνία τους ήταν και είναι φυσικά, ότι όταν ακριβαίνει το πετρέλαιο θα ακριβαίνει και το φυσικό αέριο ακόμα και αν οι τιμές του φυσικού αερίου παραμένουν ίδιες στην χονδρική του, όπως συμβαίνει σήμερα.
Άρα λοιπόν γιατί θα πρέπει δηλαδή να χαρώ εγώ ή ο καθένας από μας, επειδή και καλά ο αντιπρόσωπος των πλουσίων έκλεισε για λογαριασμό τους αυτή την συμφωνία; Όσο για τις μαλακίες που λένε ότι δήθεν η χώρα μας γίνετε πιο ισχυρή τώρα μη τις ακούτε. Αυτά είναι για να μας κλείσουν τα μάτια. Για να γίνει η χώρα μας ποιο ισχυρή θα έπρεπε αυτός ο αγωγός να περνάει πρώτα από μας (πράγμα που δεν γίνετε φυσικά), γιατί σε διαφορετική περίπτωση η χώρα που παίζει τον μεγαλύτερο ρόλο είναι αυτή από την οποία περνάει πρώτα, η πρώτη, η δεύτερη και ούτω καθεξής. Πώς μπορεί να είμαστε ισχυροί όταν η πρώτη χώρα μπορεί να κλείσει την παροχή για οποιονδήποτε λόγο θέλει; Ας αφήσουμε αυτές τις ελληνικές μαλακίες, διότι ακόμα και την αναίρεση της αναγνώρισης των Σκοπίων δεν πέτυχε ο χοντρός με τις τόσες παραχωρήσεις που έκανε στους Ρώσους και τα τόσα λεφτά που θα βγάλουν αυτοί.

No response to “ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ”

Leave a Reply

Παρακαλώ, σχολιάστε, αλλά να είστε (αν θέλετε) κόσμιοι στις εκφράσεις σας.
Σας ευχαριστώ.
Με αγάπη και σεβασμό
Writer