Δευτέρα 5 Μαΐου 2008

ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

Η υποτακτικότητα στους τούρκους μας έχει γίνει πλέον βίωμα. Μη μου πείτε τώρα ότι δεν φταίμε εμείς αλλά οι αρχηγοί που έχουμε, γιατί θα σας απαντήσω ότι τους αρχηγούς (δειλούς) που έχουμε εμείς τους εκλέγουμε από τις πολυθρόνες μας. Είναι δυνατόν να κάθονται και να ακούνε τον τουρκαλά τον πρόεδρο να αραδιάζει όλα αυτά στα Σκόπια και να μη λέει κανείς από όλους αυτούς τους άχρηστους της βουλής να απαντήσει στην πορδή.
Γιατί δεν του λέμε ευθέως ότι αν συνεχίσει έτσι δεν θα υποστηρίξουμε πλέον την ένταξη της χώρας του στην ευρωπαϊκή ένωση; Γιατί δεν βγάζει νότα η χώρα μας (σιγά μη την ακούσουν οι έλληνες δηλαδή) ότι δεν πρέπει να επισκέπτεται την χώρα της βαρβαρότητας κανένας έλληνας τουρίστας, ας τους αφήσουμε να έχουν Σκοπιανούς τουρίστες μόνο.
Ωχ, αδερφέ είμαστε όμως. Γραικοί γεννηθήκαμε και Γραικοί θα πεθάνουμε αφού ακόμα νομίζουμε ότι είμαστε υπό τουρκικό ζυγό ή μήπως είμαστε και δεν το έχουμε καταλάβει; Κάθονται οι περίφημοι βουλευτές μας και ακούνε τον αρχή μπουνταλά να μιλάει τόσο κατά εναντίον ενός κράτους μέλους της Ευρώπης και δεν του απαντάμε, το παίζουμε κουφοί ή μήπως όλοι μας οι βουλευτές κατέχονται από το σύνδρομο Σουφλιά; Ντρέπομαι που είμαι έλληνας, ντρέπομαι αφάνταστα όσο και αν νόμισα σε κάποια στιγμή ότι κάτι άλλαξε. Πάνε και έρχονται διάφοροι αμερικάνοι που σε λίγο δεν θα είναι παρά μόνο στελέχη κάποιας επιχείρησης και δεν τους λέει κανένας ότι στην Ελλάδα τζάμπα έρχονται αφού πρέπει απλά να μεταπείσουν το κρατίδιο του κώλου (Σκόπια) να αλλάξει το όνομα που δεν του ανήκει. Κρίμα, κρίμα γιατί θα έπρεπε να βγούμε στα ίσα και να πούμε στον κόσμο ότι οι περισσότερες λέξεις που χρησιμοποιούν στα λεξιλόγια τους είναι τα ελληνικά. Αι στο διάβολο λοιπόν και ακόμα παρέκει.

One response to “ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ”

Unknown είπε...

Μα ο τουρκαλάς δεν ήρθε στη Βαρδαρία τον έφεραν οι ΗΠΑτζήδες και ο Βους τους αυτοί είναι οι υποκινητές-υποστηρικτές των βαρδάρων και δεν το κάνουν απο συμπάθεια στους βάρδαρους αλλά από ίδιον όφελος-συμφέρον,αχ και νάξερες τι πισωγλέντηδες είναι! Ακόμη και η καημένη η Μαρίκα με τα ξεροτήγανά της δεν μπόρεσε να μεταπείσει τον Βου μπαμπά και γυιό! Καθημερινά οι ΗΠΑ μας γαμάνε με αμερικάνικα προφυλακτικά και ταχύτητα και εμείς εκεί τρέχουμε ξοπίσω τους με τις φιλοαμερικάνικες κυβερνήσεις που ψηφίζουμε,φαίνεται μας αρέσει το γαμίσι.
Υ.Γ.Το ρήμα γαμώ υπάρχει στο ελληνικό λεξικό και δεν αποτελεί χυδαιότητα αλλά πραγματικότητα,μάθαμε να μη λέμε τα πράγματα με το όνομά τους αυτό το καμουφλάζ θα μας φάει.ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΓΕΡΘΗΤΙ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ.

Leave a Reply

Παρακαλώ, σχολιάστε, αλλά να είστε (αν θέλετε) κόσμιοι στις εκφράσεις σας.
Σας ευχαριστώ.
Με αγάπη και σεβασμό
Writer