Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2008

ΤΕΛΙΚΑ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΝΕΙ ΘΑΥΜΑΤΑ…

Κάποια πράγματα όσο απίστευτα και αν δείχνουν μπορούν και γίνονται πραγματικότητα. Ένα από αυτά είναι ότι ο πρωθυπουργός της χώρας μας μπορεί και κάνει θαύματα, που μόνο στα θρησκευτικά παραμύθια διαβάζουμε. Με λίγα λόγια κατάφερε να πραγματοποιήσει το θαύμα της ανάστασης εν έτη 2008.

Κατάφερε να αναστήσει τον Γιώργο Παπανδρέου (τον λέω Γιώργο και όχι Γιωργάκη γιατί κάποιοι θυμώνουν και θυμώνουν αυτοί που πριν μερικούς ακόμα μήνες τον έβριζαν). Φαίνετε ότι ο Μπούλης είναι τόσο αγαθός άνθρωπος που του δόθηκε η «χάρη» των θαυμάτων. Αλλιώς πώς μπορεί να καταφέρει τόσο καλά και να αναστήσει έναν «πεθαμένο»;

Μέχρι τώρα εκείνο που βλέπουμε να εξελίσσεται μπροστά στα μάτια μας είναι το θαύμα Καραμανλή. Η ανάσταση του κυρίου Γεωργίου Παπανδρέου ήρθε χάρη του θαυματοποιού κυρίου Κωνσταντίνου Καραμανλή. Εμ, βλέπεις όσο και αν προσπαθεί να βγάλει την «ουρά» του από τα διάφορα σκάνδαλα (τα ίδια έκανε και η μαϊμού που άκουγε στο όνομα Σημίτης), δεν νομίζω ότι τα καταφέρνει.

Βέβαια κάποιοι προσπαθούν (τα συνήθη τσιράκια οι δημοσιογράφοι), να μας πείσουν ότι ο πρωθυπουργός της χώρας δεν ήξερε τίποτα για το τι γίνονταν γύρω του, αλλά αυτό μάλλον δεν είναι προς τιμήν του πρωθυπουργού αφού αν δεν ξέρει τι γίνονταν από τους υφισταμένους του.

Ξέρεις κύριε Σεμνέ και ταπεινέ πρωθυπουργέ; Η ζωή δεν είναι μόνο Play Station και λιχουδιές. Η ζωή είναι σκληρή και το επάγγελμα που έχετε επιλέξει είναι σκληρό και θέλει προσοχή. Βέβαια θα μου πεις δεν το διάλεξες εσύ, το κληρονόμησες, αλλά έστω και έτσι θα έπρεπε κάτι να κάνεις για να καταφέρεις να το κρατήσεις. Εσύ όμως άρχισες να μοιράζεις δεξιά και αριστερά θέσεις και δικαιώματα στους εκλεκτούς συνεργάτες σου.

Καλά ρε παιδί μου. Που τους βρήκες; Έψαξες πολύ; Μόνο εκείνο το Γιακουμάτο να δει κανείς φτάνει. Πως του επιτρέπεις να εκθέτει εσένα και το κόμμα σου στα παράθυρα της κάθε εκπομπής; Πας και καλύπτεις τον ακάλυπτο στην κυριολεξία Ρουσόπουλο; Πριν γίνεις πρωθυπουργός κορόιδευες το ΠΑΣΟΚ και μας έλεγες ότι δίνει συνεχώς τα δημόσια έργα στους ίδιους ανθρώπους, τους λεγόμενους παιδιά της διαπλοκής. Τι έκανες εσύ; Τίποτα συνέχισες να δίνεις (μέσο του κουφού), στα ίδια άτομα τις δουλειές.

Με αυτά και με αυτά κατάφερες να κάνεις το θαύμα της ανάστασης στον κύριο Γεώργιο ή Γιωργάκη Παπανδρέου. Άντε καλό Πάσχα και πάντα τέτοια. Για σένα πλέον έχει γίνει το Game Over

Τώρα πια τα παραμύθια της θρησκείας δεν θα μιλάνε για ανάσταση Λαζάρου, αλλά για ανάσταση Γεωργίου ή Γιωργάκη.



No response to “ΤΕΛΙΚΑ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΝΕΙ ΘΑΥΜΑΤΑ…”

Leave a Reply

Παρακαλώ, σχολιάστε, αλλά να είστε (αν θέλετε) κόσμιοι στις εκφράσεις σας.
Σας ευχαριστώ.
Με αγάπη και σεβασμό
Writer