Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2008

ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΦΤΑΙΕΙ ΕΝΑΣ ΠΑΡΑΝΟΪΚΟΣ;

Εδώ και τρεις μέρες (τέσσερις με την σημερινή) παρακολουθώ εμβρόντητος ολόκληρη την Ελλάδα να βρίσκετε παραδομένη στις φλόγες και οι πολιτικοί να προσπαθούν να απομυζήσουν προς όφελος τους όσα περισσότερα μπορούν. Στο μυαλό μου έρχεται η οργάνωση της 17Ν που από ότι φαίνετε ήταν και αυτή ένα όργανο που εξυπηρετούσε τα εκάστοτε κόμματα ή και κυβερνήσεις.

Η 17Ν μπορεί να εξαρθρώθηκε μιας και μας το επέβαλαν από το εξωτερικό λόγο των Ολυμπιακών αγώνων. Τώρα οι πολιτικοί έχουν στα χέρια τους μια άλλη «οργάνωση» που πιστεύω ότι έχει διασυνδέσεις και με την ίδια την αστυνομία.

Δεν μπορώ να εξηγήσω το φαινόμενο που θέλει αυτούς όλους τους λεγόμενους γνωστούς–άγνωστους να βρίσκονται πάντα εκεί που πρέπει. Αλήθεια πώς ζουν αυτά τα παιδιά; Που βρίσκουν τα χρήματα και μπορούν να επιβιώσουν. Λέω τώρα εγώ με το χαζό μου μυαλό. Είναι δυνατόν 150–300 άνθρωποι να έχουν την δύναμη να καταστρέφουν από το ένα άκρο στο άλλο μια ολόκληρη χώρα;

Μήπως πίσω από αυτά τα «παιδιά» κρύβονται (όπως και με την 17Ν), κάποιοι πολιτικοί; Φαίνετε ότι εδώ και μήνες η κυβέρνηση είχε αρχίσει να χάνει κάθε έλεγχο με τους διαφόρους υπουργούς της να λεηλατούν το δημόσιο χρήμα. Όλοι μας είχαμε αρχίσει να καταλαβαίνουμε ότι η κυβέρνηση είχε αρχίσει να αισθάνεται ότι θα έφευγε με το στίγμα του κλέφτη. Άρα το καλύτερο για αυτήν ήταν να φύγει σαν διωγμένη από την κατάσταση που βλέπουμε σήμερα.

Όλοι λοιπόν οι πολιτικοί, από την Νέα Δημοκρατία έως το τελευταίο κόμμα είναι υπεύθυνοι για το ότι ποτέ δεν τιμώρησαν κάποιον από τα όργανα που τους εξυπηρετούν ακόμα και κουβαλώντας τα ψώνια της ντελικάτης γυναίκας τους. Ο μπάτσος λοιπόν ξέρει πολύ καλά ότι δεν πρόκειται κανείς να του κάνει τίποτα ακόμα και αν σκότωνε 10 ανθρώπους. Άρα δεν φταίει ο μπάτσος που έγινε κτήνος. Τον αποκτήνωσαν οι πολιτικοί μας γιατί απλά θέλουν όργανα που μπορούν και τρομοκρατούν τους πολίτες.

Φροντίζουν οι πολιτικοί να καλλιεργούν στους μπάτσους το αίσθημα ότι και καλά είναι εξουσία και ότι είναι συνέταιροι της εκάστοτε κυβέρνησης. Άρα ο κάθε κομπλεξικός μπάτσος αισθάνεται ότι δεν είναι μέρος του λαού (παίρνουν και αυτοί γύρω στα 700€) και ενώ παίρνουν διαταγή να απωθήσουν διαδηλωτές, αυτοί αρχίζουν και υπερβάλουν, βγάζοντας το άχτι τους πάνω σε κάποιους από τον λαό αντί να στρέψουν την οργή τους για τα ψίχουλα που παίρνουν στους κυβερνώντες.

Το χέρι που σκότωσε το αθώο παιδάκι δεν ήταν του μπάτσου, αλλά το χέρι όλων των πολιτικών. Αυτά είχα να πω και σταματάω εδώ. Ίσως να είμαι λάθος, αλλά δεν μπορώ να ερμηνεύσω αλλιώς τούτα που συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες στην Ελλάδα…



No response to “ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΦΤΑΙΕΙ ΕΝΑΣ ΠΑΡΑΝΟΪΚΟΣ;”

Leave a Reply

Παρακαλώ, σχολιάστε, αλλά να είστε (αν θέλετε) κόσμιοι στις εκφράσεις σας.
Σας ευχαριστώ.
Με αγάπη και σεβασμό
Writer