Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2009

ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ

Μέρες τώρα βλέπουμε τους Τούρκους να θέτουν υπό αμφισβήτηση ελληνικά νησιά. Κι όμως οι ηγέτες μας (από την κυβέρνηση μέχρι όλα τα κόμματα), να μη μπορούν να κάνουν τίποτα. Δεν μπορούν να κάνουν τίποτα, γιατί απλά τα όπλα μας δεν μπορούν να συγκριθούν με αυτά των Τούρκων.

Και καλά θα με ρωτήσει κάποιος : «…και τόσα προγράμματα περί εξοπλισμών;». Α, η απάντηση είναι πολύ απλή και πολύ εύκολη για τον κάθε σκεπτόμενο άνθρωπο. Τα περισσότερα προγράμματα έγιναν μίζες για τους εκάστοτε υπουργούς ή ακόμα και πρωθυπουργούς.

Αχ, Έλληνα, σου έλεγαν ότι αγοράζουν 50 ελικόπτερα, αλλά έπαιρναν μόνο είκοσι, τα υπόλοιπα λεφτά έμπαιναν στις τσέπες τους. Να γιατί τώρα πιέζουν τις ένοπλες δυνάμεις μας να μην αντιδράσουν στις προκλήσεις των Τούρκων. Άλλωστε τα περισσότερα όπλα που έχουμε στην Ελλάδα έχουν μόνο αμυντικό χαρακτήρα και αυτό μας καθιστά ανήμπορους απέναντι στα επιθετικά όπλα των Τούρκων.

Γιατί όσο και αν αμύνεσαι, το κάνεις εντός του εδάφους σου και αυτό σημαίνει ότι θα έχεις και τις περισσότερες απώλειες έναντι του εχθρού, επειδή δεν θα μπορείς και εσύ να επιτεθείς στις δικές του πόλεις. Τρέμω στην ιδέα ότι αυτά τα λαμόγια που θέλουν να το παίξουν προστάτες των συμφερόντων του ελληνικού λαού, θα το βάλουν στα πόδια εάν μας επιτεθούν οι Τουρκαλάδες.

Προσοχή Έλληνες, ας έχουμε τα μάτια μας και τα αυτιά μας ανοιχτά, μην έχετε καμιά εμπιστοσύνη στους πολιτικούς μας, σε όποιο κόμμα και αν ανήκουν. Το μόνο πράγμα που έχουν στο μυαλό τους είναι το πώς θα καταφέρουν να ανέβουν στην λίστα του βιβλίου με τους πιο πλούσιους ανθρώπους του κόσμου. Και εάν δεν το έχουν καταφέρει μέχρι στιγμής είναι γιατί δεν δηλώνουν τα αληθινά περιουσιακά τους στοιχεία.

Καλή σας μέρα και ζητώ συγνώμη αν σας χάλασα την ημέρα σας…

3 Responses to “ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ”

Ανώνυμος είπε...

αγαπητε και οι μεν και οι δε, εκειθεν κακειθεν του αιγαιου, μας δουλευουν (ολους!) ψιλο γαζι! συγγνωμη αν σου χαλαω τα ονειρα!

Ανώνυμος είπε...

θα συμφωνησω απολυτα και εγω.
ολοι μαχονται για το πορτοφολι τους και ειναι
κατι που δεν το κρυβουν μεσα απο τις πραξεις τους
αλλα και απο τα λεγομενα τους ας θυμηθουμε μερικα
απο ταπιο προσφατα με κοτερα με αναψυκτηρια κλπ.
το χρημα ειναι αυτο που μας κυβερνα και οχι οι πολιτικοι αυτοι ειναι παντα κομπαρσοι....

φιλικοτατα

κωστας ρεαλιστης

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες και με εσένα αγαπητέ Writer. Θα θέλαμε να γράφεις πιο τακτικά.

Leave a Reply

Παρακαλώ, σχολιάστε, αλλά να είστε (αν θέλετε) κόσμιοι στις εκφράσεις σας.
Σας ευχαριστώ.
Με αγάπη και σεβασμό
Writer