Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2009

ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ…!

Αυτό που μου αρέσει πάρα πολύ είναι να βλέπω τα μεγάλα συμφέροντα να σφάζονται άγρια μεταξύ τους και από την άλλη να προσπαθούν να μας πείσουν ότι και καλά έχουν δίκιο. Ακούω καμιά φορά το κανάλι και τον ραδιοφωνικό σταθμό του Αλαφούζου (ΣΚΑΪ) που τα έχει βάλει με την ΕΡΤ ότι και καλά ήθελε να του πάρει μέσα από το στόμα την μπουκιά για την μετάδοση κάποιων ποδοσφαιρικών αγώνων.

Μέχρι εδώ καλά και ωραία. Ίσως να μπορώ να καταλάβω τα συμφέροντα του. Αλλά από την άλλη δεν μπορώ να καταλάβω, με πιο σκεπτικό προσπαθεί να μας πείσει ότι και καλά όλα όσα γίνονται είναι εις βάρος του λαού;

Ξέρεις κύριε Αλαφούζο; Δεν θα μου έπεφτε καθόλου άσχημα, εάν μπορούσα να βλέπω αγώνες από την κρατική τηλεόραση που τόσο αδρά πληρώνω. Αλλά γιατί δεν τα βάζεις και με τον έτερο Καπαδόκη που είναι η NOVA; Αλλά βλέπεις σας αρέσει να τα πιάνετε χοντρά από το κάθε κορόιδο που πάει και γίνετε συνδρομητής για να βλέπει τα κανάλια που ήδη εκπέμπουν δωρεάν.

Ρε, άντε κτυπηθείτε λαμόγια, πολύ καλά κάνει η ΕΡΤ και διεκδικεί. Στο κάτω­-κάτω είναι και αυτή συνδρομητικό κανάλι και μάλιστα με το παραπάνω, μιας και εμείς είμαστε που την πληρώνουμε. Πάψε λοιπόν να αγανακτείς κύριε Αλαφούζο, γιατί μάλλον θα χάσεις και άλλους ακροατές από το ραδιόφωνο σου. Ξέρουμε πολύ καλά τα συμφέροντα σου κύριε εργολάβε του περιβάλλοντος.

Α, και μια έκκληση στον κύριο Καλαμούκη, που είναι ίσως από τους μόνους που έμειναν για να μπορεί κανείς να έχει λόγο να ακούσει εκείνη την ώρα το ραδιόφωνο του Αλαφούζου. Κύριε Καλαμούκη, αλλάξτε συχνότητα όσο πιο γρήγορα μπορείτε. Δεν υπάρχει λόγος να χαραμίζεστε μέσα εκεί.



No response to “ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ…!”

Leave a Reply

Παρακαλώ, σχολιάστε, αλλά να είστε (αν θέλετε) κόσμιοι στις εκφράσεις σας.
Σας ευχαριστώ.
Με αγάπη και σεβασμό
Writer