Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2009

Η ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ

Λοιπόν; Να που έγινε η περίφημη φιέστα ενός ηγέτη που δεν είναι παρά μια μαύρη μαριονέτα στα χέρια των πραγματικών ηγετών του κόσμου. Ποιοι είναι αυτοί οι ηγέτες. Άλλοι λένε ότι είναι Εβραίοι, άλλοι πάλι λένε ότι είναι πέντε, δέκα οικογένειες που ίσως είναι Εβραϊκής καταγωγής. Δεν ξέρω, μπορεί να έχουν δίκιο και οι δύο πλευρές.

Δυστυχώς ο περισσότερος κόσμος δεν μπορεί να καταλάβει ότι ο νέος πρόεδρος της Αμερικής, δεν είναι τίποτα άλλο από μια μαριονέτα που θέλησαν να ανεβάσουν κάποιοι εκεί επάνω, επειδή έχει έρθει η ώρα για την επανίδρυση της υφηλίου. Για το ποιος θα είναι και πάλι αυτός που θα διοικεί τον κόσμο. Δυστυχώς η περίφημη Ευρωπαϊκή ένωση παραμένει και είναι καρότσι των αμερικάνων.

Πρόσφατο παράδειγμα είναι το δόγμα, όπου οι αμερικάνοι βομβαρδίζουν, καταστρέφουν πόλεις και αρπάζουν ανθρώπινες ζωές, μετά έρχεται η Ευρωπαϊκή «σκούπα», με δάκρια στα μάτια, και σκουπίζει τα πτώματα που αφήνουν πίσω τους οι αμερικάνοι και οι Εβραίοι.

Ελάτε ρε παιδιά, πρέπει κανείς να είναι τελείως ηλίθιος για να πιστέψει ότι ο Ομπάμα θα είναι καλύτερος από τον δολοφόνο Bush. Το αμερικάνικο κράτος έχει συνέχεια, βρίσκετε υπό κατοχή των εβραίων, άλλωστε το είπε από την πρώτη στιγμή ο άνθρωπος. Θα συνεχίζει να στηρίζει τους πολέμους, θέλει η Αμερική να συνεχίσει να κηδεμονεύει όλα τα άλλα κράτη που βρίσκονται υπό την κατοχή της.

Τίποτα, δεν πρόκειται να αλλάξει. Φοβάμαι μάλιστα —μακάρι να βγω ψεύτης— ότι αυτός θα κάνει πράγματα που θα είναι πέρα από κάθε φαντασία. Βλέπεις το θηρίο —η Αμερική— έχει τραυματιστεί, έτσι το τραυματισμένο θηρίο είναι πολύ επικίνδυνο.

Τέλος πάντων, θα έγραφα κι άλλα, αλλά έχω να γράψω κι άλλο άρθρο που μου έχει ζητήσει ο συντάκτης μου. Μόνο που σε εκείνο το άρθρο θα πρέπει να χαϊδέψω τα αυτιά των ηλίθιων που ελπίζουν στην μαύρη μαριονέτα…

No response to “Η ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ”

Leave a Reply

Παρακαλώ, σχολιάστε, αλλά να είστε (αν θέλετε) κόσμιοι στις εκφράσεις σας.
Σας ευχαριστώ.
Με αγάπη και σεβασμό
Writer