Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2009

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΑΣ

Όλες οι κυβερνήσεις, που έχουν περάσει από την χώρα μας, εργάζονται (αν εργάστηκαν ποτέ), για τα συμφέροντα ή των «ξένων» ή για τα συμφέροντα ορισμένων (μετρημένων στα δάκτυλα του ενός και μόνο χεριού), εγχώριων οικογενειών. Για τον λαό όμως (αν και σαν ηλίθιοι πάμε και τους ψηφίζουμε), δεν κάνουν τίποτα. Ή μάλλον κάνουν αλλά ότι κακό μπορούν.

Τις τελευταίες μέρες βλέπουμε και πάλι μια συμπαθεί τάξη να έχει βγει στους δρόμους για μερικά ψίχουλα. Η κυβέρνηση κάνει ότι μπορεί (στην πρώτη γραμμή τα τσιράκια της οι δημοσιογράφοι) για να στρέψει και πάλι τον ένα φτωχό κατά του άλλου. Δίνει ψίχουλα, στους αγρότες (όπως και σε κάθε άλλη λαϊκής τάξης ομάδα), ενώ στις τράπεζες και στους έχοντες και κατέχοντες τα χρήματα δίνονται αφειδώς…!

Κι όμως τους ανεχόμαστε ακόμα. Βλέπεις τον αξιολύπητο υπουργό να μην ξέρει ακόμα και τα μέτρα που αυτός έχει πάρει και να ζητάει από δημοσιογράφους πρωινής εκπομπής να του πούνε πια είναι τα μέτρα που ο ίδιος έχει πάρει. Αλήθεια κύριε πρωθυπουργέ είστε ευχαριστημένος από τον υπουργό σας ή μήπως θα βγείτε και πάλι μετά από έξη μήνες για να ομολογήσετε ότι δεν είχατε καταλάβει πόσο σοβαρά ήταν τα πράγματα;

Δυστυχώς είστε αποτυχημένοι σε όλους τους τομείς. Θα μου πείτε βέβαια ότι είστε μια ομάδα δίχως καθόλου πάγκο (το κακό είναι ότι δεν έχετε και την δυνατότητα των μεταγραφών), αλλά επιτέλους προσπαθήστε να κάνετε επιτέλους κάτι. Όσο και αν κάποιοι κολλητοί σας σταθμοί προσπαθούν να σας προστατέψουν, βάζοντας κάποιους σαν τον «Πιτσιρίκο» να βρίζει τους αγρότες (είναι χοντροί, δεν μπορούν να περπατήσουν από το πάχος, άρα τρέφονται καλά, δεν έχουν το δικαίωμα να ζητάνε τίποτα κλπ, κλπ. Ειπώθηκαν στην εκπομπή την ραδιοφωνική του ΣΚΑΪ), δεν θα καταφέρετε (δυστυχώς για σας), να ανεβάσετε τις πολιτικές μετοχές.

Δώστε λοιπόν λιγότερα στις τράπεζες και δώστε το «φιλί» της ζωής στους απλούς εργαζόμενους που στηρίζουν την οικονομία της γαμημένης αυτής χώρας. Επιτέλους ρε άνθρωπε, κάνε κάτι, αλλιώς σε λίγο θα θερίσεις θύελλες και κανένας «Πιτσιρίκος» δεν σε σώζει.

No response to “Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΑΣ”

Leave a Reply

Παρακαλώ, σχολιάστε, αλλά να είστε (αν θέλετε) κόσμιοι στις εκφράσεις σας.
Σας ευχαριστώ.
Με αγάπη και σεβασμό
Writer