Τρίτη 10 Μαρτίου 2009

Ο πονηρός Πάγκαλος και η κλίκα…


Οι πονηρίες του Πάγκαλου δεν έχουν τελειωμό. Βρήκαν αυτός και η «συμμορία» έναν άβουλο εντελώς Γιωργάκη και κάνουν ότι μπορούν για να τον οδηγήσουν στην ήττα. Είναι δυνατόν να θέλεις πίσω έναν άνθρωπο που έκανε ότι χειρότερο μπορούσε για τον τόπο αλλά και για το κόμμα του;

Όλοι μας ξέρουμε την φοβερή διαπλοκή του με τα ξένα συμφέροντα, με τα Μέσα Μαζικής Επαιτείας. Όλοι ξέρουμε το πόσο ποταπός άνθρωπος ήταν. Όλοι ξέρουμε για το εμετικό (που ούτε η χούντα δεν είχε τολμήσει να κάνει), εκείνο ευχαριστώ τους Αμερικάνους.

Όλα αυτά, ακόμα και την προδοσία του το να παραδώσει τον ηγέτη ενός λαού που αγωνίζονταν για την ελευθερία του (Οτσαλάν), τις πουστιές του με το χρηματιστήριο. Τι να θυμηθούμε και τι να ξεχάσουμε με τον επάρατο. Αυτός είναι χειρότερος ακόμα και από τον Μητσοτάκη, κι όμως ο Γιωργάκης κατάπιε το δηλητήριο που του έδωσε ο Πάγκαλος.

Εκτός και αν οι δώδεκα διαπλεκόμενοι που είχε συνάντηση μαζί τους του επέβαλαν τον γνωστό τους από τα παλιά επάρατο Σημίτη. Μπράβο Γιωργάκη, έτσι, δώσε και πάλι το προβάδισμα (αν και ήταν αναμενόμενο με τους συνεργάτες που εποφθαλμιούν να σε στείλουν στον αγύριστο για να πάρουν την εξουσία του κόμματος βλ Βενιζέλο), στον Κώστα Καραμανλή και μάλιστα σε μια εποχή που είναι έτοιμος να πέσει σαν σάπιο φρούτο.

Ξύπνα Γιώργο, ξύπνα επιτέλους, άρχισε να διώχνεις όλα εκείνα τα δήθεν στελέχη που συνεργάστηκαν με αυτή την μάστιγα του ΠΑΣΟΚ που λέγετε Σημίτης…! Ξύπνα Γιώργο, όταν η ψαλίδα θα αρχίσει να ανοίγει υπέρ της Νέας Δημοκρατίας θα σε πετάξουν στα σκουπίδια, όλοι αυτοί που δήθεν εργάζονται για το καλό σου.


No response to “Ο πονηρός Πάγκαλος και η κλίκα…”

Leave a Reply

Παρακαλώ, σχολιάστε, αλλά να είστε (αν θέλετε) κόσμιοι στις εκφράσεις σας.
Σας ευχαριστώ.
Με αγάπη και σεβασμό
Writer