Τετάρτη 18 Μαρτίου 2009

ΘΕΛΩ ΝΑ ΖΗΣΩ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ

Μη σας ξεγελούν με τα φερέφωνα τους που λέγονται δημοσιογράφοι που προσπαθούν με κάθε μέσο να σας κάνουν να πιστέψετε ότι κάποιοι έχουν αγανακτήσει με τους τύπους που φοράνε κουκούλες.

Αλήθεια καθίκια, γιατί δεν λέτε τίποτα για τα Video που αποκαλύπτουν ότι οι κουκουλοφόροι είναι «μπάτσοι»; Ξυπνήστε πια έλληνες, μη ακούτε αυτά τα καθίκια που δήθεν ωρύονται για το ότι έσπασαν τα μαγαζιά κάποιον. Δεν τους νοιάζει, απλά θέλουν να εξυπηρετήσουν τα σχέδια που οι «βδέλλες» = πλούσιοι, θέλουν να επιβάλουν στον κόσμο,

Μας πούλησαν κρίση, το κατάφεραν και μας τρόμαξαν και έτσι πολλοί εργαζόμενοι δέχονται να παίρνουν πια μισθούς που δεν μπορούν να καλύψουν ούτε τις βασικές τους ανάγκες. Τώρα έβαλαν τους ανθρώπους τους να σπάσουν, να προκαλέσουν την κοινή γνώμη που υποδαυλίζεται από φασιστικά κόμματα για να πιστέψει ότι για όλα όσα γίνονται φταίνε οι αριστεροί.

Κι όμως, ποτέ δεν πιάσανε έναν που φορούσε κουκούλα. Ξέρετε γιατί; Γιατί κάτω από την κουκούλα κρύβονται τα τσιράκια τους και που περισσότεροι από αυτούς ανήκουν σε ακροδεξιές οργανώσεις.

Μας γυρίζουν πίσω, θα μας απαγορεύσουν ακόμα και την διαμαρτυρία. Αυτό θέλουν και το πετυχαίνουν δυστυχώς οι αλήτες. Ξυπνήστε και πάψτε να ακούτε «δελτία» ειδήσεων που το μόνο που κάνουν είναι να σας κοιμίζουν οι καλά πληρωμένοι δημοσιογράφοι. Αυτοί παίρνουν κάτι εκατομμύρια και εσείς που τους ακούτε αποχαυνωμένοι παίρνετε από τα τρία το μακρύτερο.

Ας μην αφήσουμε την κυβέρνηση του φασίστα να μας κατεβάσει ακόμα και στρατό. Άντε ας ξυπνήσουμε. Πλάκα έχω που περιμένω να ξυπνήσει ένας λαός που κοιμάται μπροστά στους γραβατομένους δημοσιογράφους.



2 Responses to “ΘΕΛΩ ΝΑ ΖΗΣΩ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ”

Ανώνυμος είπε...

Writer έχεις απόλυτο δίκιο. Και δεν είναι μόνο οι δημοσιοκάφροι όπως ξέρεις...
Αυτές τις μέρες με αυτά που ακούω μου έχει ανέβει η πίεση και ακόμα περισσότερο όταν στηρίζεται αυτή η γελοία μαρκογαννάκικη προβοκάτσια τύπου Κολωνακίου απο ανθρώπους του αριστερού και αντιεξουσιαστικού χώρου με επιχειρήματα του τύπου "Καλά κάνουν τα παιδιά" ... "να τα σπάσουν όλα " και τέτοια...

Έλεος αδέρφια... Έλεος...

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΎ ΣΩΣΤΑ

Leave a Reply

Παρακαλώ, σχολιάστε, αλλά να είστε (αν θέλετε) κόσμιοι στις εκφράσεις σας.
Σας ευχαριστώ.
Με αγάπη και σεβασμό
Writer