Τρίτη 31 Μαρτίου 2009

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΗΛΥΤΙΣΜΟ…!

Τι να πω τώρα; Διάβασα σήμερα μια είδηση που με έκανε να βγω από τα ρούχα μου. Ο αρχιεπίσκοπος —λέει η είδηση— έστειλε επιστολή με την οποία ζητά από τον υπουργό παιδείας, να μη ξεχάσει ότι το μάθημα των θρησκευτικών θα πρέπει αν είναι υποχρεωτικό στα σχολεία και μάλιστα να αυξήσει κα τις ώρες της διδασκαλίας.

Ε, δεν πάμε καθόλου καλά. Αν είναι δυνατόν εν έτη 2009 να προσπαθούμε να γυρίζουμε και πάλι στο «Ελλάς–Ελλήνων–Χριστιανών» που φυσικά σε λίγο μπορεί να γίνει και «Άνευ Βουλής και εκλογών»…!

Φυσικά δεν περιμένω να μην ενδώσει ο υπουργός, αφού δυστυχώς η εκκλησία είναι αυτή που στηρίζει τις εκάστοτε κυβερνήσεις στην Ελλάδα. Άσε πια τις βρώμικες συναλλαγές που έχουν μεταξύ τους.

Κι όμως, αν κανείς ψάξει πίσω στην ιστορία θα δει ότι για όλα τα κακά τούτου του τόπου κρύβεται η εκκλησία. Από που να αρχίσουμε; Μήπως για την Κερκόπορτα; Μήπως για την συμμαχία με τους σουλτάνους και μόνο και μόνο για να έχουν κάτω από τον έλεγχο τους, τους πιστούς που βέβαια τότε υπήρχε και η δικαιολογία ότι οι περισσότερη πιστοί ήταν αγράμματοι.

Τώρα όμως δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για όλους εμάς που συνεχίζουμε να πιστεύουμε στις αρλούμπες τους που αν τις ψάξεις χάσκουν από παντού. Για να σε δω τώρα κύριε υπουργέ; Τι θα κάνεις τώρα; Θα επιτρέψεις να συνεχιστεί ο δωρεάν προσηλυτισμός;



No response to “ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΗΛΥΤΙΣΜΟ…!”

Leave a Reply

Παρακαλώ, σχολιάστε, αλλά να είστε (αν θέλετε) κόσμιοι στις εκφράσεις σας.
Σας ευχαριστώ.
Με αγάπη και σεβασμό
Writer