Σάββατο 18 Απριλίου 2009

ΡΑΒΑΣΑΚΙΑ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑ

Κάθε εβδομάδα και ένα καινούργιο γκάλοπ, που μοναδικό σκοπό έχει να κατευθύνει τους πολίτες στο τι πρέπει και τι δεν πρέπει να ψηφίσουν. Αλλά αυτά τα ανόητα στην κυριολεξία γκάλοπ, έχουν έναν ακόμα πιο βρώμικο σκοπό. Να δίνουν και τα κατάλληλα μηνύματα στους πολιτικούς αρχηγούς των κομμάτων.

Όλα αυτά μου θυμίζουν κάτι «ραβασάκια» που έστελνε κάποτε η Μαφία σε κάποιους απειλώντας τους. Αλήθεια τι νόημα υπάρχει κάθε εβδομάδα να γίνετε και ένα καινούργιο γκάλοπ;

Ας μου πει κάποιος, τι άλλαξε στο ΠΑΣΟΚ και ξαφνικά οι ψηφοφόροι δείχνουν να το προτιμούν; Μήπως δεν είναι στέλεχος του ο επάρατος Σημίτης, ο Πάγκαλος ή όλοι οι άλλοι που πριν πέντε χρόνια έπιναν με το καλαμάκι ή μάλλον με την μάνικα το αίμα του λαού;

Βέβαια όλοι αυτοί οι Μαφιόζοι των γκάλοπ ξέρουν να χειρίζονται τις ερωτήσεις που κάνουν (και αν τις κάνουν γιατί και για αυτό έχω πολλές αμφιβολίες), έτσι ώστε να οδηγήσουν τον ηλίθιο στην απάντηση που θέλουν αυτοί.

Δεν είναι πχ δυνατόν να θέλει ο ερωτώμενος από την μια το κόμμα του ΠΑΣΟΚ και από την άλλη να προτιμάει τον Καραμανλή για την διακυβέρνηση της χώρας. Που ακούστηκε τέτοια αρλούμπα; Λες και τα κόμματα είναι ποδοσφαιρικές ομάδες.

Τέλος πάντων, ίσως να είμαι άκαιρος σήμερα (Πάσχα) με αυτά που γράφω, αλλά τι να κάνω, το Πάσχα από την Τρίτη θα είναι παρελθόν και έτσι είπα να προλάβω πριν αρχίσουν σε λίγο τα περίφημα μπάνια του λαού. Βλέπεις αυτό ο λαός έχει μπόλικα τέτοια για να ξεχνάει τα πάντα…!



No response to “ΡΑΒΑΣΑΚΙΑ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑ”

Leave a Reply

Παρακαλώ, σχολιάστε, αλλά να είστε (αν θέλετε) κόσμιοι στις εκφράσεις σας.
Σας ευχαριστώ.
Με αγάπη και σεβασμό
Writer