Παρασκευή 24 Απριλίου 2009

ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

Διάβασα ότι το συμβούλιο της απόλυτης συμμορίας, ψήφισε για σπίτια με ενεργειακή πολιτική. Κάποιοι σίγουρα θα μάσησαν, σκέφτηκαν δηλαδή ότι μια τέτοια απόφαση είναι για το καλό του πλανήτη.

Χμ…σε κάτι τέτοιες αρλούμπες στηρίζεται και η συμμορία που έχει απλώσει τα μαύρα πέπλα της πάνω μας. Μη μασάτε αδέλφια. Τίποτα δεν τους ένοιαζε, τίποτα δεν τους νοιάζει. Το μόνο που τους ενδιαφέρει όλους αυτούς τους κάφρους δεν είναι τίποτα άλλο από το να πλουτίσουν ακόμα περισσότερο κάποιοι γνωστοί άγνωστοι.

Γνωστές δηλαδή οικογένειες που ζουν εις βάρος των πολλών. Κάποιες οικογένειες που αφού πατήσουν στο λαιμό το εργατικό προσωπικό τους, έρχονται μετά και κάνουν τους φιλάνθρωπους μπροστά στα φώτα της δημοσιότητας και πολύ από εμάς τους καμαρώνουμε.

Ποιο περιβάλλον και άλλες τέτοιες σαχλαμάρες. Θα βάλουν τους φτωχούς ανθρώπους που έχουν ένα σπιτάκι για να μένουν ή για να νοικιάζουν και να συμπληρώνουν το πενιχρό τους εισόδημα να μπουν και πάλι στα έξοδα, να καταθέσουν τα λιγοστά πάλι χρήματα τους (υποχρεωτικά μάλιστα) στους γνωστούς άθλιους εργολάβους, δήθεν και καλά για το περιβάλλον.

Αρλούμπες, μπούρδες και ξεράσματα. Όσο κοιμόμαστε τόσο θα μας αρμέγουν, πάει και τελείωσε. Ξυπνήστε μάγκες, ξυπνήστε, κανείς από αυτούς δεν ενδιαφέρετε για το περιβάλλον. Απλά στήσανε πάλι βιομηχανία αρμέγματος της φτώχιας…!

One response to “ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ”

"Βιομηχανία αρμέγματος της φτώχειας"
Χωρίς κανένα εισαγωγικό,δυστυχώς!Θυμήθηκα
όμως (και έχει κάποια σχέση)τη περιβόητη λέσχη BILDERBERG που τον ερχόμενο μήνα ΜΑΗ
θα συνεδριάσει κεκλεισμένων των θυρών στην
Αθήνα μας "ΑΣΤΕΡΑΣ" Βουλιαγμένης.Κάντε τον
κόπο αδέρφια (αν θέλετε)να μάθετε ποιοι θα
είναι μελλοντικά στη χώρα μας οι Δ/ντες της
"Βιομηχανίας αρμέγματος της φτώχειας"Αυτοί
θα έχουν τις ειδικές προσκλήσεις,και θα "τιμήσουν" με την παρουσία τους" το γεγονός
Και βγάλτε τα συμπεράσματά Σας.Ψηλά γράμ
ματα θα μου πει κάποιος,και πάει λέγοντας?

Leave a Reply

Παρακαλώ, σχολιάστε, αλλά να είστε (αν θέλετε) κόσμιοι στις εκφράσεις σας.
Σας ευχαριστώ.
Με αγάπη και σεβασμό
Writer