Πέμπτη 23 Απριλίου 2009

ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ Ο ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗΣ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ

Τελικά ο πραγματικός έλληνας χάνετε τελείως μετά από την τρομακτική επίθεση που δέχτηκε από την επάρατη Βυζαντινή αυτοκρατορία η οποία πρέπει να είχε φοβερές και διαπλεκόμενες σχέσεις με τους εβραίους εκείνης της εποχής.

Πολλοί αναλυτές πιστεύουν ότι η όλη υπόθεση κατά του ελληνικού πολιτισμού, αποτελεί την εκδίκηση των εβραίων. Βλέπεις αυτοί οι νομάδες, ήξεραν ότι δεν είχαν καμιά ελπίδα όσο όλοι οι άλλοι λαοί υιοθετούσαν τον ελληνικό πολιτισμό. Κι όμως οι εβραίοι ήθελαν και θέλουν ακόμα και σήμερα να αποκαλούν τον λαό τους «περιούσιο» λαό. Αυτός όμως ο σκοπός τους ήταν αδύνατον να επιτευχθεί όσο υπήρχε ο πραγματικός πολιτισμός που ήταν ο ελληνικός (δυστυχώς πλέον δεν υπάρχει).

Έτσι κατάφεραν να αναμίξουν τον ελληνικό πολιτισμό που είχε υιοθετήσει και η Δυτική Ρωμαϊκή αυτοκρατορία αλλά και η Ανατολική που ονομάστηκε Βυζαντινή αυτοκρατορία, με μια νέα θρησκεία που για να σταθεί έπρεπε να αρχίσουν οι διώξεις κατά κάθε «εθνικού» (εθνικοί ονομάζονταν εκείνη την εποχή αυτοί που πίστευαν στο δωδεκάθεο).

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι για να καταργήσουν κάθε τι που θύμιζε ελληνικό πολιτισμό, οι χριστιανοί άρχισαν να κτίζουν πάνω από κάθε αρχαίο ελληνικό μνημείο και μια εκκλησία. Κι όμως αυτό το εβραϊκό στην κυριολεξία κατασκεύασμα που λέγετε χριστιανισμός τελικά κατάφερε να επιβληθεί με μαχαίρι και φωτιά, αλλιώς δεν θα είχε άλλη τύχη.

Έτσι φτάνουμε μέχρι το σήμερα, χωρίς να μπορούμε ακόμα τουλάχιστον να απαλλαγούμε από το βιομηχανοποιημένο πλέον προϊόν κατανάλωσης του χριστιανισμού. Σε επόμενο λοιπόν κεφάλαιο θα δούμε πιο αντίβαρο έδωσαν οι εβραίοι στην ισχυροποίηση του Χριστιανισμού που είχε αρχίσει να τους ξεφεύγει…

No response to “ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ Ο ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗΣ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ”

Leave a Reply

Παρακαλώ, σχολιάστε, αλλά να είστε (αν θέλετε) κόσμιοι στις εκφράσεις σας.
Σας ευχαριστώ.
Με αγάπη και σεβασμό
Writer