Δευτέρα 27 Απριλίου 2009

ΓΥΡΝΑΜΕ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΩΝ ΔΟΥΛΩΝ

Λεπτομέρεια : Δούλες και δούλοι διασκεδάζουν τους πλούσιους της αρχαιότητας…

Τόσο καιρό μας μιλάνε για κρίση. Οι φίλοι και συνεργάτες μου στην «Ποντικοπαγίδα» τόσο καιρό φώναζαν ότι η κρίση είναι ψεύτικη και ακόμα το φωνάζουν. Πόσο δίκιο είχαμε όλοι εμείς που πιστεύουμε ότι η κρίση έχει έναν και μόνο σκοπό.

Να πάρει πίσω όλα όσα μέχρι τώρα πλήρωσαν με αίμα οι εργάτες όλου του κόσμου. Τώρα πλέον αρχίζει να υλοποιείται το ανίερο σχέδιο τους. Την αρχή την κάνει πάλι η αμερικάνικη (εμ ποιος άλλος) εταιρεία CHRYSLER με το ότι έρχεται λέει σε συμφωνία με τα εργατικά συνδικάτα, που φυσικά θα συναινέσουν (όλοι οι εργατοπατέρες τα πιάνουν κάτω από το τραπέζι), για χαμηλότερους μισθούς και λιγότερα δικαιώματα.

Αλήθεια για ποια κρίση μιλάνε; Έβγαζαν ας υποθέσουμε 600 δισεκατομμύρια δολάρια τον χρόνο και τώρα λέει βγάζουν μόνο 599.999 δισεκατομμύρια δολάρια το χρόνο, άρα δεν κονομάνε.

Βέβαια βρήκαν και κάνουν, αφού όλοι εμείς που μάλλον δεν έχουμε καμιά επικοινωνία με το περιβάλλον κοιμόμαστε όρθιοι και ακούμε όλες αυτές τις αρλούμπες που μας σερβίρουν.

Όλοι αυτοί και πάντα με την υποστήριξη των λαμόγιων των δημοσιογράφων, βιάζονται να περάσουν όσο πιο γρήγορα μπορούν στο νέο καθεστώς, φοβούμενοι μη ξυπνήσουν από τον απόλυτο λήθαργο τους τα πρόβατα οι λαοί.

Δυστυχώς τίποτα δεν κερδίζεται χωρίς αντάλλαγμα προβατάκια μου. Ο καναπές και ο Frappe δεν σου δίνουν δικαιώματα, τα δικαιώματα κερδίζονται με αγώνες, όχι με αγώνες του καναπέ.

Αυτά για σήμερα για να μη σας κουράσω το κουρασμένο σας μυαλό. Λίγες, λίγες οι παραβολές, κάτι ξέρανε τα λαμόγια οι Χριστιανοί που της δήθεν παραβολές τις έγραψαν σε μικρά–μικρά κομμάτια.



No response to “ΓΥΡΝΑΜΕ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΩΝ ΔΟΥΛΩΝ”

Leave a Reply

Παρακαλώ, σχολιάστε, αλλά να είστε (αν θέλετε) κόσμιοι στις εκφράσεις σας.
Σας ευχαριστώ.
Με αγάπη και σεβασμό
Writer