Δευτέρα 27 Απριλίου 2009

ΜΑΣΑΕΙ Η ΚΑΤΣΙΚΑ ΤΑΡΑΜΑ;

Να λοιπόν η είδηση που πρέπει να την προσέξουμε ιδιαιτέρως. Για ποια είδηση μιλάω. Μα για το ότι μπορεί ο Λάντεν να έχει πεθάνει.

Είναι όμως έτσι; Μήπως είχε πεθάνει εδώ και αρκετά χρόνια; Ξέρετε η βρώμα της παγκόσμιας συμμορίας είναι πολύ μεγάλη. Είναι απορίας άξιον, πώς αυτός ο περίφημος Λάντεν έβγαινε κάθε φορά να απειλήσει τους αμερικάνους όταν αυτοί βρίσκονταν με την πλάτη στον τοίχο.

Ακόμα και λίγες μέρες πριν από τις δεύτερες εκλογές (επί Bush), βγήκε ο άνθρωπος και έριξε την απειλή του, βοηθώντας έτσι τον αιμοδιψή Bush να επανεκλεγεί στην προεδρία.

Ακόμα και η επίθεση που έγινε στους δίδυμους πύργους πρέπει να ήταν σε συνεννόηση με τις μυστικές υπηρεσίες της Αμερικής.

Αυτό δε το τελευταίο το στηρίζω διότι δεν είναι δυνατόν ένας άνθρωπος που διαθέτει τέτοια δύναμη πυρός να μη συνεχίσει τα χτυπήματα. Άρα κάποιοι θέλησαν να κάνουν κάτι που να συνταράξει το παγκόσμιο γίγνεσθαι ώστε να καταφέρουν να περάσουν τα φασιστικά μέτρα που έχουν περάσει σε όλη την υφήλιο.

Κατά συνέπεια η όλη φάση, μυρίζει «μούφα», και ο περίφημος Λάντεν ήταν απλά ο μοχλός τους για να κάνουν αυτά που έχουν κάνει μέχρι σήμερα. Άρα, λοιπόν για να βγάζουν βρώμα ότι ο Λάντεν είναι νεκρός, σημαίνει ότι πρέπει να περιμένουμε κάτι άλλο τώρα για να συνεχίσουν να τρομοκρατούν τα Αμερικανάκια για να ξεχνάνε τον πόνο τους.



No response to “ΜΑΣΑΕΙ Η ΚΑΤΣΙΚΑ ΤΑΡΑΜΑ;”

Leave a Reply

Παρακαλώ, σχολιάστε, αλλά να είστε (αν θέλετε) κόσμιοι στις εκφράσεις σας.
Σας ευχαριστώ.
Με αγάπη και σεβασμό
Writer