Τρίτη 28 Απριλίου 2009

ΚΛΕΦΤΕΣ ΔΙΚΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ

Όλες αυτές τι μέρες ακούμε ότι τα διάφορα και ουκ ολίγα σκάνδαλα (Siemens, Βατοπαίδιο, Παυλίδης), βρίσκονται σε πλήρη οργασμό. Φυσικά μη περιμένετε κανένα αποτέλεσμα μιας και είναι ηλίου φαεινότερο να μη μπορεί να καταδικάσει τον εαυτόν του κανένας κλέφτης.

Πώς είναι δυνατόν να βάζεις τον ίδιο τον ένοχο να ανακρίνει και να δικάσει τον εαυτόν του. Μα είναι δυνατόν να μας κοροϊδεύουν και εμείς να περιμένουμε ότι κάποιος απ΄ όλους αυτούς να τιμωρήσει τον εαυτόν του;

Μας δουλεύουν παιδιά ασύστολα, γιατί εμείς τους έχουμε δώσει τούτο το δικαίωμα. Ξέρουν, ότι και πάλι αυτούς τους ίδιους θα ψηφίσουμε και την επόμενη φορά. Μπορεί μεν να μη ψηφίσουμε το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, αλλά να ψηφίσουμε το κόμμα που πριν πέντε χρόνια μας έκλεψε ασύστολα.

Θα κλέψει και πάλι, και τότε πάλι θα ψηφίσουμε την Νέα Δημοκρατία. Ξέρετε τι κάνουμε μέχρι τώρα; Απλά αλλάζουμε την προτίμηση μας για το ποιος θα μας κλέβει. Άλλος πολύ, άλλος λιγότερο.

Αλήθεια τι έγινε με εκείνον που πήδηξε στο κενό μετά από το πήδημα της άλλης; Τίποτα, είμαι δε σίγουρος ότι οι περισσότεροι από εσάς έχετε ξεχάσει την υπόθεση. Αυτό οφείλετε στο ότι μας την «ταΐζουν» τόσο πολύ μια υπόθεση τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης ώστε στο τέλος την κάνουμε εμετό…



No response to “ΚΛΕΦΤΕΣ ΔΙΚΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ”

Leave a Reply

Παρακαλώ, σχολιάστε, αλλά να είστε (αν θέλετε) κόσμιοι στις εκφράσεις σας.
Σας ευχαριστώ.
Με αγάπη και σεβασμό
Writer