Τετάρτη 29 Απριλίου 2009

Ο Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΕΝ ΛΕΓΟΝΤΑΝ ΑΛΕΞΑΝΤΡΕΦΣΚΙ

Κάποτε οι άγγλοι πήγαν να ονομάσουν την Αγγλία μεγάλη Βρετανία. Τότε επενέβησαν οι Γάλλοι και σταμάτησαν αυτή την γελοιότητα. Εμείς οι έλληνες έχουμε χρόνια τώρα ανεχθεί τα πάντα. Οι Τούρκοι θέλουν να οικειοποιηθούν τον Όμηρο, ακόμα και τα αρχαία που βρίσκονται στην Γη τους τα παρουσιάζουν στους τουρίστες σαν τουρκικά αρχαία.

Τους διωγμούς των ελλήνων τις παρουσιάζουν σαν απλές μάχες και όχι γενοκτονίες. Την μικρασιατική καταστροφή σε συνεργασία (άκουσον, άκουσον) με έλληνες θέλησαν να την παρουσιάσουν σαν συνωστισμό στο λιμάνι της Σμύρνης. Την Θράκη σαν τουρκική γη κλπ, κλπ.

Οι Εφιάλτες πολιτικοί μας έκαναν και συνεχίζουν να κάνουν τις κότες. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, εδώ και μερικά χρόνια, ένα κράτος (με συγχωρείται για την έκφραση), του κώλου, εμφανίστηκε ξαφνικά να διεκδικεί ακόμα και ένα όνομα που είναι αδύνατον να είναι δικό τους. Το όνομα Μακεδονία.

Μας λένε με λίγα λόγια, ότι ένα κράτος που γεννήθηκε από τα οπίσθια των αμερικάνων είναι τόσο αρχαίο όσο και η Μακεδονία. Έρχονται με λίγα λόγια, οι σλάβοι να διεκδικήσουν ακόμα και τον Μ. Αλέξανδρο (όνομα εντελώς ελληνικό).

Κι όμως κανείς δεν τους λέει κάτι το πολύ απλό. Αν ήταν πράγματι Μακεδόνες, τότε θα είχαν διατηρήσει και τα Μακεδονικά τους ονόματα Αλέξανδρος παραδείγματος χάρη. Δηλαδή που στο διάβολο τέλος πάντων αναφέρετε ο Μ. Αλέξανδρος σαν Μεγάλος Αλεξανδρέφσκι;

Φτάνει πια, κύριοι πολιτικοί, σταματήστε να χαντακώνετε τούτη την χώρα που φέρει βαριά κληρονομιά, μόνο και μόνο γιατί όλοι εσείς εξυπηρετείτε συμφέροντα (συνήθως Εβραϊκά) και δεν είστε παρά απόγονοι του Εφιάλτη. Φτάνει, έχουμε καταπιεί όλους τους εμετούς που έχετε κάνει πάνω μας, αλλά η υπομονή μας αρχίζει πλέον να εξαντλείται.

Για την Τουρκία μας λέτε ότι είναι μεγάλο κράτος (και κλάνετε μαλλί), αλλά τώρα θα πρέπει να υποχωρούμε και στις ορέξεις μιας κλανιάς όπως είναι τα Σκόπια; Άιντε και στο διάβολο πλέον. Μας έχετε κάνει να νοιώθουμε εντελώς υποταγμένοι και ραγιάδες, δεν είμαστε, δεν πρέπει να είμαστε. Μόνο εσείς και οι φάρες σας είναι ραγιάδες, πρέπει επιτέλους να κάνουμε κάτι ώστε να σας στείλουμε όλους εκεί που είναι ο φυσικός χώρος, στις ΧΩΜΑΤΕΡΕΣ διαβρωμένα σκουλήκια…



No response to “Ο Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΕΝ ΛΕΓΟΝΤΑΝ ΑΛΕΞΑΝΤΡΕΦΣΚΙ”

Leave a Reply

Παρακαλώ, σχολιάστε, αλλά να είστε (αν θέλετε) κόσμιοι στις εκφράσεις σας.
Σας ευχαριστώ.
Με αγάπη και σεβασμό
Writer