Πέμπτη 30 Απριλίου 2009

ΑΝΑΙΣΧΥΝΤΟΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ

Είναι να βγαίνει κανείς από τα ρούχα του με όλα αυτά που συμβαίνουν στην πολιτική ζωή της χώρας. Βέβαια τέτοιος λαός που είμαστε αυτοί οι πολιτικοί ταγοί μας αξίζουν. Βρώμικοι, διεφθαρμένοι μέχρι το μεδούλι τους.

Όλα καλά λοιπόν και κανείς δεν φταίει, για κανένα από τα σκάνδαλα. Κι όμως, θυμάμαι πολύ καλά λίγο πριν διεξαχθούν οι πρώτες εκλογές (τις προηγούμενης τετραετίας), μια συνέντευξη του Σεμνού και Ταπεινού, του αδιάφθορου (όσο δεν είχε ακόμα γίνει κυβέρνηση), στον Νίκο Χατζηνικολάου.

Έλεγε τότε στην ερώτηση του Χατζηνικολάου, αν θα ανεχτεί ποτέ ανάμιξη κάποιου από το κόμμα του σε βρώμικη υπόθεση.

«Ανατριχιάζω, ακόμα και που το σκέφτομαι. Δεν θα ανεχτώ ποτέ ακόμα και υποψία σκανδάλου. Ο υπεύθυνος θα τιμωρηθεί…» και, και, και, και άλλες τέτοιες αηδίες.

Ήθελα να ήξερα; Δεν ντρέπονται; Θα μου πεις τώρα «…άμα ντρεπόταν όλοι αυτοί δεν θα μπορούσαν να γίνουν ποτέ πολιτικοί» Σωστά έτσι είναι, αλλά εγώ δεν θα κουραστώ να το φωνάζω.

Υπεύθυνοι για όλα αυτά που μας εξοργίζουν είμαστε εμείς, ο λαός και κανένας άλλος. Εμείς πρώτον γιατί τους ψηφίζουμε και έχουν αποθρασυνθεί τελείως και είναι σαν να μην υπάρχουμε για αυτούς και δεύτερον γιατί τους ανεχόμαστε…



No response to “ΑΝΑΙΣΧΥΝΤΟΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ”

Leave a Reply

Παρακαλώ, σχολιάστε, αλλά να είστε (αν θέλετε) κόσμιοι στις εκφράσεις σας.
Σας ευχαριστώ.
Με αγάπη και σεβασμό
Writer