Δευτέρα 20 Απριλίου 2009

ΠΑΨΤΕ ΝΑ ΝΟΙΚΙΑΖΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ

Κατηγορίες ότι προσπάθησε να πουλήσει την κόρη του έναντι 200.000 λιρών Αγγλίας, αντιμετωπίζει ο πατέρας της 9χρονης Ρουμπίνα Άλι, της ανήλικης πρωταγωνίστριας της βραβευμένης με Όσκαρ ταινίας "Slumdog Millionaire".

Να λοιπόν που συνέβη και αυτό στην κοινωνία που ζούμε. Όχι, όχι μη βιαστείς αναγνώστη μου να πεις ότι έπεσες πάλι από τα σύννεφα. Μη σου κάνει καμιά εντύπωση. Το ίδιο άλλωστε δεν συμβαίνει και στα πιο πολιτισμένα μέρη του κόσμου;

Μπορεί μεν να μη πουλάνε τα παιδιά τους —ακόμη τουλάχιστον— αλλά κάνουν κάτι ακόμα πιο χειρότερο από το πούλημα. Τι κάνουν; Τα νοικιάζουν, τα εκμεταλλεύονται. Ναι, ξέρω τι λέω. Όταν παραδίδεις το παιδάκι σου σε άγνωστα χέρια, μόνο και μόνο επειδή είναι τα χέρια κάποιου σκηνοθέτη κάποιας εκπομπής της τηλεόρασης, αυτό σημαίνει αυτόματα ότι είναι άνθρωπος εμπιστοσύνης;

Δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία για κανέναν γονιό που δίνει τα παιδιά του βορά στα χέρια του καθενός επειδή και καλά είναι κάτι στην τηλεόραση ή στον κινηματογράφο. Είναι το ίδιο και το αυτό με αυτό που έκανε αυτός ο τύπος και μάλιστα με πολλαπλή εκμετάλλευση του παιδιού, αφού το νοικιάζει δεκάδες και μη πω εκατοντάδες φορές…!

Δεν θέλω δικαιολογίες του τύπου. Ναι αλλά άμα είναι έξυπνο; Τι να του κόψω την τύχη; Μπορεί να είναι έξυπνο, μπορεί να θέλει να πάει από μόνο του, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχει και την νόηση για αυτό που κάνει. Γιατί τότε και οι παιδεραστές μπορεί να ισχυριστούν το ίδιο πράγμα, ότι και καλά μόνο του ήθελε το παιδί. Ντροπή λοιπόν σε όλους εκείνους τους γονείς που εκμεταλλεύονται τα παιδάκια τους…!



One response to “ΠΑΨΤΕ ΝΑ ΝΟΙΚΙΑΖΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ”

ΛΕΩΝ είπε...

Πόσο δίκαιο έχεις! Οι περισσότεροι σημερινοί γονείς έκαναν τα παιδιά τους για λάθος λόγους! Για τον κοινωνικό περίγυρο, για να βγάλουν τα δικά τους απωθημένα, γιατί "έτσι έτυχε, μας το έδωσε ο Θεός", για να κάνει παρέα το "πρώτο", γιατί έχει κάνει και η καλύτερή μου φίλη...κτλ κτλ κτλ. Αυτοί είναι σήμερα οι πλειοψηφία των λόγων που οι πολιτισμένοι Δυτικοί τεκνοποιούν! Γιαυτό πάμε κατά διαόλου!

Leave a Reply

Παρακαλώ, σχολιάστε, αλλά να είστε (αν θέλετε) κόσμιοι στις εκφράσεις σας.
Σας ευχαριστώ.
Με αγάπη και σεβασμό
Writer