Δευτέρα 20 Απριλίου 2009

ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩ ή ΣΚΕΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ;

Ελλάς ελλήνων χριστιανών ή μήπως θα ήταν καλύτερα σκέτα ελλήνων; Κάποιοι που θέλουν να λέγονται εθνικιστές έλληνες και να το παίξουν ότι αγαπάνε περισσότερο απ’ όλους τους άλλους περισσότερο την πατρίδα τους, έχουν μπερδέψει τόσο πολύ τα πράγματα που πλέον είναι αδύνατον να ξεχωρίσουν τι θα πει πραγματικός έλληνας από το χριστιανός έλληνας.

Επειδή όμως θα πρέπει κάποτε κάποιος να βάλει τα πράγματα στην σωστή σειρά χωρίς τις φιοριτούρες των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και την παρέμβαση της πολιτείας, μιας και δεν θα εξαρτάτε από διαφημιστικές πίτες και άλλες τέτοιες αηδίες, σκέφτηκα να το επιχειρήσω.

Ξέρω βέβαια ότι θα αντιμετωπίσω αρκετές δυσκολίες, επειδή το πράγμα θέλει πολύ ψάξιμο και ο χρόνος που υπάρχει στην διάθεση μου πολύ λίγος, εντούτοις πρέπει να ανασκουμπωθώ και να προσπαθήσω.

Στην πορεία ίσως χρειαστώ και αρκετή βοήθεια. Έτσι θα ήθελα από εσάς να βοηθήσετε, όσοι τουλάχιστον θέλετε. Αλλά επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχια στην γνώση, σηκώνω τα μανίκια και όποιος θέλει ας ακολουθήσει. Αυτή λοιπόν η ενότητα τις ιστοσελίδας θα έχει έναν και μόνο σκοπό. Να αφυπνίζει και πάνω απ’ όλα να ρίχνει φως σε όλα όσα θέλουν να μας κρύβουν.



One response to “ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩ ή ΣΚΕΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ;”

ΛΕΩΝ είπε...

Εν αγωνίως αναμένουμε!

Leave a Reply

Παρακαλώ, σχολιάστε, αλλά να είστε (αν θέλετε) κόσμιοι στις εκφράσεις σας.
Σας ευχαριστώ.
Με αγάπη και σεβασμό
Writer