Δευτέρα 20 Απριλίου 2009

ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ

Σοκ έχει προκαλέσει στη μικρή κοινωνία χωριού της Κοζάνης η σύλληψη ιερέα, ο οποίος κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση ανηλίκου.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, την Μεγάλη Παρασκευή και μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας ο ιερέας ζήτησε από 17χρονο να τον ακολουθήσει στο υπόγειο του ιερού ναού του χωριού και επιχείρησε να ασελγήσει σε βάρος του.

Ο ανήλικος είπε τι έγινε στους γονείς του, οι οποίοι και κατήγγειλαν το περιστατικό στην Αστυνομία. Ο ιερέας συνελήφθη και αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Κοζάνης.

Εγώ τι άλλο μπορώ να πω ή να προσθέσω; Κάποιοι που μπορεί να με διαβάζουν όλο αυτό τον καιρό θα λένε σίγουρα ότι είμαι άθεος. Ναι το δηλώνω κατηγορηματικά, είμαι κατά κάθε θρησκείας, θεών και δαιμόνων. Θεός είναι η ζωή, τίποτα παραπάνω και τίποτα λιγότερο. Όταν είσαι σωστός απέναντι όλων των άλλων τότε είσαι ο ίδιος θεός και δεν χρειάζεσαι άλλοθι για της πράξεις σου. Όλα τα άλλα είναι εκ του πονηρού και για να μπορούν κάποιοι τεμπέληδες της ζωής να ζουν εις βάρος όλων των άλλων.

Που είναι λοιπόν η δικαιοσύνη του τόσο άμεμπτου θεού τους; Μη μου πουν ότι ο θεός τιμωρεί στην επόμενη και δήθεν αιώνια ζωή, γιατί είναι το μόνο πράγμα που με τίποτα δεν μπορούν να αποδείξουν.

Όλοι οι άλλοι πρέπει να υπακούμε στα επαίσχυντα «ου» του; Αυτοί όμως που τον εκπροσωπούν γιατί δεν υπακούν; Γιατί αυτοί ξέρουν πολύ καλά ότι όλα όσα διδάσκουν και γράφουν τα βιβλία τους δεν είναι παρά αρλούμπες για να κρατούν το πνεύμα, την ψυχή και το σώμα όλων των άλλων υποταγμένα. Ο μόνος σκοπός τους είναι να περνάνε αυτοί καλά και τίποτα παραπάνω. Δεν θα πω άλλα, δεν θέλω να αρχίσω τις βρισιές, σταματάω εδώ και προκαλώ όλους τους χαμένους να μου απαντήσουν (χωρίς την ηλιθιότητα της επόμενης και αιώνιας ζωής), γιατί ο τόσο άμεμπτος θεός δεν τιμωρεί σκληρά τους αντιπροσώπους του. Αν αυτοί κάνουν τα χίλια αίσχη, ποιος θα προστατέψει τους απλούς πιστούς; Ου να χαθείτε…



No response to “ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ”

Leave a Reply

Παρακαλώ, σχολιάστε, αλλά να είστε (αν θέλετε) κόσμιοι στις εκφράσεις σας.
Σας ευχαριστώ.
Με αγάπη και σεβασμό
Writer