Τετάρτη 6 Μαΐου 2009

ΠΙΑΣΑΤΕ ΠΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΞΥΝΕΤΕ

Η αναίδεια των πολιτικών έχει πλέον ξεπεράσει κάθε όριο. Έχουν πλέον πιάσει πάτο και μάλιστα τον ξύνουν για να βγουν κάτω από αυτόν. Φυσικά όλα όσα κάνουν γίνονται κάτω από την ανοχή μας.

Κάθε φορά που έρχεται ένα σκάνδαλο στο φως της δημοσιότητας, τους βλέπουμε αλλόφρονες να βγαίνουν στα πορτόφυλλα των καναλιών και μας μιλάνε συνεχώς για άπλετα φώτα, για μαχαίρια στα κόκαλα και άλλα τέτοια βάρβαρα και χαζά πράγματα.

Μόλις περάσει όμως λίγος καιρός, αρχίζουν να σβήνουν οι προβολείς που θα έριχναν άπλετα φώτα, τα μαχαίρια τους δεν κόβουν βούτυρα και έτσι δεν μπορούν να χωθούν στα κόκαλα.

Τουλάχιστον ας πάψουν να εμφανίζονται. Έως πότε θα μπορεί ένας λαός να ανέχεται αυτό το απύθμενο βρωμερό οχετό που εκτοξεύουν στα μούτρα του;

Μιλάνε για κουκουλοφόρους και αυτοί είναι χειρότεροι από κάθε άποψη και ίσως μάλιστα ένας πολίτης υγειά σκεπτόμενος θα έπρεπε να φορέσει την κουκούλα, να κατέβει στους δρόμους να μπει στην βουλή και να μην αφήσει κεφάλι για κεφάλι.



2 Responses to “ΠΙΑΣΑΤΕ ΠΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΞΥΝΕΤΕ”

Ας τρυπήσει κάποτε και αυτός ο πάτος από το
συνεχές ξύσιμο,μπας και γλυτώσουμε!Αλλά μη μου πείτε ότι φταίνε ΜΟΝΟΝ αυτοί?ΦΤΑΙΜΕ δυστυ
χώς και εμείς που τους αναθέτουμε το σοβαρό αυτό λειτούργημα του ξυσίματος του πάτου! ή
μήπως κάνω λάθος?

Writer είπε...

Αγαπητέ συνοδοιπόρε ΑΠΟΜΑΧΕ, όχι μόνο φταίμε εμείς όλοι, αλλά δυστυχώς είμαστε οι μοναδικοί υπαίτιοι όλων των δεινών αυτής της ταλαίπωρης πατρίδας μας…
Στο κάτω-κάτω οι πολιτικοί που επιλέγουμε αποτελούν τον καθρέπτη μας…

Leave a Reply

Παρακαλώ, σχολιάστε, αλλά να είστε (αν θέλετε) κόσμιοι στις εκφράσεις σας.
Σας ευχαριστώ.
Με αγάπη και σεβασμό
Writer