Τρίτη 5 Μαΐου 2009

ILLUMINATIONS ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΟΙ (ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ) ΜΕΡΟΣ Γ (ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ)

Στα δύο προηγούμενα κεφάλαια «Μέρος Α και Μέρος Β», προσπάθησα να σας βάλω στο κλίμα για το πώς ξεκίνησε η ιστορία των Illumination (πεφωτισμένοι). Στο τρίτο και τελευταίο άρθρο θα μιλήσω για το πώς στήθηκε αυτή η οργάνωση που κατά πάσα πιθανότητα ζούμε κάτω από την επήρεια της.

Ας δούμε λοιπόν τον όρκο που έδωσαν : «Εμείς, το συμβούλιο του Αρείου Πάγου, το Υπέρτατο κα Υψηλό Συμβούλιο των Illuminati, αφιερώνουμε τον εαυτόν μας στον Ένα και Μοναδικό Σκοπό. Το τρίγωνο είναι τρία. Ο κόσμος είναι τρία : γη, Θάλασσα και αέρας. Το τετράγωνο είναι τέσσερα. Ο κόσμος είναι τέσσερα : Βορράς, νότος, ανατολή και δύση. Το τρίγωνο και το τετράγωνο μαζί είναι επτά. Ο κόσμος είναι επτά. Αυτός είναι ο αριθμός των ηπείρων και των θαλασσών. Το τρίγωνο είναι τρία. Ο άνθρωπος είναι τρία : σώμα, νους και ελεύθερο πνεύμα. Σ’ αυτόν τον κόσμο και τα τρία βρίσκονται δέσμια από τα μοχθηρά ψέματα της κάθε εκκλησίας, η οποία μέσω προφητών και ιερατικών συστημάτων επιρροής και επιβολής, προσπαθεί να επιβάλει τις βλασφημίες της. Από αυτό, η κάθε εκκλησία δείχνει την εχθρότητα της προς τον άνθρωπο, το μίσος της απέναντι στην αληθινή φύση του ανθρώπου και για αυτό πρέπει να καταστραφεί (σας θυμίζει τίποτα αυτό περί περιβάλλοντος σήμερα;).

Το τετράγωνο είναι τέσσερα. Οι ποθητές ελευθερίες του ανθρώπου είναι τέσσερις. Ελευθερία από την ανάγκη, ελευθερία από φόβο, ελευθερία από βασιλιάδες, ελευθερία από κάθε υπάρχουσα κυβέρνηση. Σ’ αυτόν τον κόσμο και τα τέσσερα βρίσκονται δέσμια από αυτοκρατορικές και αριστοκρατικές εξουσίες. Απ’ αυτό η κάθε αυτοκρατορία και αριστοκρατία δείχνει την εχθρότητα της προς τον άνθρωπο και για αυτό πρέπει να ανατραπεί. Το τρίγωνο και το τετράγωνο μαζί είναι επτά. Οι illuminati είναι επτά. Αυτός είναι ο αριθμός του Αρείου Πάγου, του Υπέρτατου και Υψηλού Συμβουλίου των Πεφωτισμένων. Σύντομα ο άνθρωπος θα γίνει επτά, που είναι η πρόσθεση του τρία και του τέσσερα, όπως ακριβώς ήταν ο προορισμός να γίνει. Αυτό τον σκοπό υπηρετούν οι Πεφωτισμένοι. Αυτή οι αίθουσα είναι μόνιμη υπενθύμιση αυτού του στόχου. Το σκοτάδι της συμβολίζει το σκοτάδι που προς το παρόν σκεπάζει όλη την Γη, και άρα τις επτά ηπείρους που εδώ συμβολίζονται με επτά κύκλους στο δάπεδο. Ο δαυλός στο κέντρο, δείχνει ότι ο άνθρωπος δεν θα είναι αιώνια δέσμιος των παρόντων κακών του πλανήτη, γιατί σύντομα θα έλθει το φως των Illuminati για να ακτινοβολήσει μέσα στο σκοτάδι. Αυτό το ξίφος δείχνει ότι το φως δεν μπορεί να έλθει αν δεν χυθεί αίμα και χωρίς να γίνουν πολλές θυσίες, θυσίες που είναι απαραίτητες να γίνουν αν θέλουμε να ελευθερωθεί ο άνθρωπος»

Αυτή ήταν η διακήρυξη και μαζί ο όρκος αυτής της οργάνωσης που κατά πάσα πιθανότητα ζούμε αυτήν την στιγμή, μιας και είναι πολλά πράγματα ορατά ότι συμβαίνουν…!



No response to “ILLUMINATIONS ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΟΙ (ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ) ΜΕΡΟΣ Γ (ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ)”

Leave a Reply

Παρακαλώ, σχολιάστε, αλλά να είστε (αν θέλετε) κόσμιοι στις εκφράσεις σας.
Σας ευχαριστώ.
Με αγάπη και σεβασμό
Writer