Σάββατο 9 Μαΐου 2009

ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΑΤΕ «ΚΥΡΙΟΙ»

Τι άλλο πλέον περιμένουμε να δούμε από μια κυβέρνηση που επαγγέλονταν την διαφάνεια και έφερε την σήψη; Το μόνο ίσως που έχει να κάνει ακόμα είναι κατεβάσει στους δρόμους τα άρματα μάχης.

Να είστε βέβαιοι φίλοι μου, ότι θα το είχε κάνει ήδη αν δεν ήμασταν εντός της Ευρωπαϊκής συμμορίας. Μόνο αυτό κρατάει τον κακομαθημένο ανιψιό του τρομερού «Εθνάρχη». Βλέπεις η νοοτροπίες της Δεξιάς δεν άλλαξαν, δεν θα αλλάξουν ποτέ. Αιώνες να περάσουν η δεξιά θα μείνει ίδια.

Τώρα θα μου πεις : «Εννοείς ότι το ΠΑΣΟΚ αντιπροσωπεύει την αριστερά;». Φυσικά σε καμιά περίπτωση. Δυστυχώς τα δύο αυτά κόμματα είναι ενωμένα εις σάρκα μιαν, αλλά είναι φανερό ότι τα τσιράκια τους οι δημοσιογράφου (μη πω κάφροι), τα στηρίζουν και κατευθύνουν όλους εμάς τους ηλίθιους σ’ αυτά τα δύο κόμματα.

Αυτό βέβαια μοιάζει σαν δημοκρατία, μόνο που δημοκρατία σημαίνει απόλυτη ελευθερία να ψηφίζω όποιο κόμμα θέλω εγώ και όχι αυτό που με κατευθύνουν να ψηφίσω. Αν κανείς κάνει ένα γκάλοπ μόνος του στους δρόμους θα καταλάβει ότι το 60% του έλληνα πολίτη δεν θέλει τα δύο αυτά κόμματα, αλλά υφίσταται την πλύση εγκεφάλου από τα τσιράκια.

Πάντως αυτά που συμβαίνουν σήμερα στην χώρα, ούτε το καθεστώς τις χούντας δεν είχε τολμήσει να κάνει. Είναι δυνατόν οι ίδιοι οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας να δέχονται όλο αυτό το χάλι που τους κατευθύνει ο «καπετάνιος» τους. Εγώ ήξερα ότι όταν το καράβι οδηγείται σε ξέρα και είναι φανερό, τότε αλλάζουν εν πλω τον καπετάνιο που τους κατευθύνει σε βέβαιο πνιγμό.

Φυσικά μπορεί να μην έχουν ανάγκη πλέον να βγουν ξανά βουλευτές, ίσως γιατί βλέπουν ότι το καράβι τους βυθίζετε και δεν πρόκειται να δουν ξανά στεριά ούτε σε είκοσι πάλι χρόνια…



2 Responses to “ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΑΤΕ «ΚΥΡΙΟΙ»”

Ανώνυμος είπε...

Ποια αυτοκτονία,αυτοί θελουν ψυχαναλυση.Το μονο που μένει είναι να προκηρυχθουν εκλογες γιατι θα ψαχνουμε και το πορτοφολι μας με τοση κλοπη.

Εγώ θα πω μας "αυτοκτόνησαν"!
Με την ευκαιρία προσέξτε σε μερικές ημέρες
ποιοί κύριοι και των ΔΥΟ αυτών κομμάτων θα
προσκληθούν στην συνάθροιση της περιβόητης
"Λέσχης BILDERBERG" στην Αθήνα.Ένας λόγος
για αυτούς που γνωρίζουν(όπως Εσείς)να βγά
λουν περαιτέρω συμπεράσματα,για τις εφεδρείες
των πολιτικών μας Καν....που φροντίζει ιδιαι
τέρως ή οργάνωση αυτή.-

Leave a Reply

Παρακαλώ, σχολιάστε, αλλά να είστε (αν θέλετε) κόσμιοι στις εκφράσεις σας.
Σας ευχαριστώ.
Με αγάπη και σεβασμό
Writer