Κυριακή 10 Μαΐου 2009

ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ

Μπράβο, αυτό είναι ηρωισμός. Σηκώνεις το όπλο και πυροβολείς ένα παιδάκι 12 μόλις χρονών, γιατί λέει το πληρώνουν κάποιοι για να κάνει κακό στα στρατεύματα κατοχής που είναι τα Αμερικάνικα.

Μπράβο, αυτοί είναι οι υπέρ του δέοντος ευαίσθητοι αμερικάνοι που κυνηγούν τους παιδεραστές —και πολύ καλά κάνουν— αλλά έχουν το κουράγιο να εκτελέσουν εν ψυχρώ ένα παιδάκι μόλις δώδεκα χρονών.

Κι όμως, αυτό που σήκωσε το όπλο του και πυροβολώντας το παιδάκι, αύριο θα πάει στο σπίτι του, θα αρχίσει να χαϊδεύει το κωλόπαιδο του τρυφερά και θα του λέει το πόσο τυχερό παιδάκι είναι που γεννήθηκε αμερικανάκι.

Λίγα χρόνια μετά, θα κανακεύει το κωλόπαιδο του δικού του κωλόπαιδου και θα του λέει πάλι τα ηρωικά κατορθώματα του στον γεμάτο ηρωισμούς πόλεμο που έκαναν οι γενναίοι (πάντα του κώλου) αμερικάνοι.

Μακάρι κάποτε να ζήσουμε και να δούμε το πόσο ωραία θα είναι αν ένας άλλος στρατός κατοχής, έμπαινε στην χώρα της υπέρτατης αλητείας και άρχιζε να σκοτώνει τα παιδιά τους. Τότε να δούμε το πόσο γενναίοι είστε μεγάλοι και ηρωικοί (μόνο στις ταινίες), αμερικάνοι.

Συγγνώμη φίλε αναγνώστη, αλλά νομίζω ότι μας έχουν φτάσει στα όρια μας οι κυνικοί αυτοί Αγγλοσάξονες…



No response to “ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ”

Leave a Reply

Παρακαλώ, σχολιάστε, αλλά να είστε (αν θέλετε) κόσμιοι στις εκφράσεις σας.
Σας ευχαριστώ.
Με αγάπη και σεβασμό
Writer