Δευτέρα, 18 Μαΐου 2009

ΖΗΤΙΑΝΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ

Τελικά όλοι οι πολιτικοί, έχουν φθάσει στο κατώτατο σημείο κάθε ηθικής έννοιας. Έχουν καταντήσει σαν τους ζητιάνους που εμφανίζονται στα τραίνα και ζητούν ελεημοσύνη δείχνοντας μας τα κομμένα χέρια, τα κομμένα πόδια ή τα βγαλμένα τους μάτια.

Το ίδιο κάνουν και κάποιοι πολιτικοί που είχαν ή έχουν προβλήματα υγείας ή κινητικότητας. Αν είναι δυνατόν, μια πολιτικώς που αντιμετώπισε πρόβλημα υγείας και κατόπιν της έκοψαν το πόδι, να βγαίνει τώρα και να ζητάει σαν ελεημοσύνη (δηλαδή να την λυπηθούμε), την ψήφο μας.

Τι άλλο πια θα δούμε και θα ακούσουμε; Επιτέλους, πηγαίνετε σπίτια σας. Σταματήστε πια να εξευτελίζετε τον εαυτόν σας. Είμαι σίγουρος ότι αν ήταν μόνο για το καλό μας που θέλετε την ψήφο μας, θα είχατε αξιοπρέπεια, αλλά αγωνίζεστε μόνο για την τσέπη σας.

Βλέπεις στην κοινωνία που κτίσαμε αν δεν είσαι κάτι, τότε είναι σαν να μην υπάρχεις. Αγαπητή πρώην υπουργέ, η ψήφος δίδετε σύμφωνα με το έργο που πρόσφερε κάποιος και όχι γιατί πρέπει να τον λυπηθούμε. Ντροπή, μεγάλη ντροπή…!One response to “ΖΗΤΙΑΝΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ”

Απόμαχος είπε...

Τώρα χωρίς ντροπή" ασχολούνται"με το στοχαστή
φιλόσοφο Κορν.Καστοριάδη......

Leave a Reply

Παρακαλώ, σχολιάστε, αλλά να είστε (αν θέλετε) κόσμιοι στις εκφράσεις σας.
Σας ευχαριστώ.
Με αγάπη και σεβασμό
Writer