Κυριακή 17 Μαΐου 2009

ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΥΓΗΡΙΑ…

Πάει και αυτό. Τελείωσε το πανήγυρη που κάποιοι στήνουν κάθε χρόνο για να μπορούν από την μια να εκβιάζουν ακόμα και πολιτικές κρατών μέσω ψήφων που θα δώσουν ή δεν θα δώσουν, αλλά και να βγάζουν μπόλικο χρήμα εις βάρος των κοροΐδων που πληρώνουν τα μαλλιά της κεφαλής τους, για να γεμίσουν οι διάφοροι επιτήδειοι τις τσέπες τους που δεν έχουν, δεν θα έχουν και ούτε πρόκειται να βρεθούν οι πάτοι από τις τσέπες τους…

Φυσικά ο απολογισμός από όλη αυτή την αποτυχία θα επικεντρωθεί πάνω στον «καλλιτέχνη», ενώ θα έπρεπε να γίνει απολογισμός που πήγαν όλα αυτά τα εκατομμύρια euro που ξοδευτήκαν.

Θα θέλαμε να μάθουμε πχ πόσα λεφτά πήραν οι δύο περίεργες και ακαλαίσθητες κοπέλες που παρουσίαζαν το πανηγύρι και με ποια κριτήρια επιλέχτηκαν αυτές.

Βλέπετε όμως το κρατικό κανάλι δεν έδωσε και ούτε πρόκειται να δώσει ποτέ λογαριασμό και σε κανέναν για το που πάνε όλα αυτά τα λεφτά που πληρώνουμε εμείς…!

Πρέπει κάποτε να μας πουν γιατί και με πιο δικαίωμα μαζεύουν όλους τους αποτυχημένους άλλων σταθμών εκεί και ο αριθμός των υπαλλήλων όλο και αυξάνεται καθημερινά με συνέπεια να πληρώνουμε όλο και πιο πολλά στους λογαριασμούς αλλά και στην εφορία…!

Αλλά δεν βαριέσαι, όλοι όσοι φωνάζουμε για όλα αυτά, απλά δεν μας διαβάζει κανείς, γιατί τούτα τα θέματα είναι μάλλον κάπως βαριά για το στομάχι των Ελλήνων…! Ας είναι, δεν με πειράζει καθόλου. Ευχαριστημένος θα είμαι (όπως το έχω πει και πάλι), αν καταφέρω ακόμα και έναν Έλληνα να σκεφτεί λίγο πιο βαθιά…!



One response to “ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΥΓΗΡΙΑ…”

'Άρτον και θεάματα,κάτι που πρόσφεραν στους
λαούς τα ολοκληρωτικά συνήθως καθεστώτα!
Εδώ όμως έχουμε δημοκρατικά "εκλεγμένες"
Κυβερνήσεις,και η ζωή συνεχίζεται σε ρυθμούς
ΕΥΡΟΒΥΖΙΟΝ-ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ-ΕΥΡΩΜΟΝΟΔΡΟΜΩΝ κ.ο.κ.
Τι να πει κανείς!Με εκφράζει σχεδόν απόλυτα
η σημερινή Σας ανάρτηση και απ'ότι βλέπω Σας
κάνω και ποδαρικό στα σχόλια!

Leave a Reply

Παρακαλώ, σχολιάστε, αλλά να είστε (αν θέλετε) κόσμιοι στις εκφράσεις σας.
Σας ευχαριστώ.
Με αγάπη και σεβασμό
Writer