Σάββατο 16 Μαΐου 2009

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ : ΜΙΑ ΣΤΗΜΕΝΗ ΥΠΟΘΕΣΗ

Διαβάζω στην «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ» ότι κάποιοι βρήκαν τρόπο να βγάζουν λεφτά από την χαζομάρα που λέγετε περιβάλλον και δήθεν προστασία του πλανήτη. Τόσο καιρό οι συνεργάτες μου στην ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ και φυσικά εγώ από εδώ φωνάζουμε ότι το όλο θέμα περί περιβάλλοντος δεν είναι τίποτα άλλο από ένα καλά στημένο παιχνίδι, που μοναδικό σκοπό έχει να βγάλουν κάποιοι (όπως άλλωστε γίνετε πάντα), χρήματα.

Το ότι το περιβάλλον σαν μια νέα βιομηχανία έχει πολύ μα πάρα πολύ χρήμα είναι φανερό και μάλιστα κάποιοι βγάζουν χρήμα ανέξοδα μιας και έχουν μετατρέψει την ευαισθησία του κοινού σε κατάσταση δουλειάς.

Μας βάζουν να μαζεύουμε το κάθε είδος από τα σκουπιδάκια, αλλά δεν φροντίζουν ούτε τους κάδους να αδειάζουν, ούτε φυσικά να υπάρχει και κάδος δίπλα από κάθε κανονικό κάδο σκουπιδιών.

Ξέρετε τι κάνουν; Στήνουν ένα τέτοιο εργοστάσιο, παίρνουν τις επιδοτήσεις, δεν έχουν σχεδόν καθόλου προσωπικό και βάζουν όλους εμάς να διανύουμε μερικά χιλιόμετρα μέχρι να βρούμε τον γεμάτο κάδο τους σαν άλλοι δούλοι, ενώ αυτοί μοιράζονται τις επιδοτήσεις και κτίζουν πολυτελείς βίλες.

Τα ίδια συμβαίνουν σχεδόν σε ολόκληρο τον κόσμο, άλλο αν στην Ελλάδα γίνονται με ακόμα πιο άκομψο τρόπο. Θυμηθείτε δεν υπάρχει περίπτωση να είναι αναστρέψιμη η κατάσταση που δήθεν έχει δημιουργηθεί στον πλανήτη, όταν η καταστροφή αυτή διαρκεί εκατοντάδες χρόνια. Πώς είναι δυνατόν να την αναστρέψουμε μαζεύοντας σκουπιδάκια.

Ακόμα και να κοπεί κάθε δραστηριότητα στον πλανήτη, θα πρέπει να περάσουν πάλι εκατοντάδες χρόνια για να αναστραφεί η κατάσταση που τόσο τραγική θέλουν να μας την παρουσιάσουν.

Τίποτα αδέλφια. Απλά ανά μερικές χιλιάδες χρόνια το κλίμα της Γης υπόκαιτε σε αλλαγές. Το ξέρουν καλά αυτό οι επιστήμονες, αλλά βοηθούν κάποιους να στήσουν νέες πηγές εσόδων και βιομηχανίες περιβάλλοντος…!

Κάθε τόσο μας λένε και καλά ότι θέλουν να προστατέψουν τον πλανήτη, θέλουν να προστατέψουν τα ζώα που είναι υπό εξαφάνιση, αλλά παρ’ όλα αυτά δεν απαγορεύουν τα τσίρκο, δεν απαγορεύουν το κυνήγι κλπ, κλπ. Γιατί αν τα απαγόρευαν αυτά τότε οι βιομηχανίες τους με όπλα και άλλες τέτοιες αηδίες δεν θα έβγαζαν φράγκα.

Απλά λοιπόν έχει στηθεί άλλη μια βιομηχανία (εποχές που πέρασε ο άνθρωπος, ήταν της πέτρας, του χαλκού, του σιδήρου, της βιομηχανίας παραγωγής, χρηματιστήρια και τώρα δουλεύουν την βιομηχανία περιβάλλοντος, κάτι είχα πει περί Illuminati και περιβάλλον), που λειτουργεί παράλληλα με την σημερινή βιομηχανία…!



No response to “ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ : ΜΙΑ ΣΤΗΜΕΝΗ ΥΠΟΘΕΣΗ”

Leave a Reply

Παρακαλώ, σχολιάστε, αλλά να είστε (αν θέλετε) κόσμιοι στις εκφράσεις σας.
Σας ευχαριστώ.
Με αγάπη και σεβασμό
Writer