Πέμπτη 14 Μαΐου 2009

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ PEPSI

Και τώρα μεγάλε, έξυπνε και προερχόμενε από μεγάλους φιλοσόφους έλληνα (μάλλον δεν πρέπει να είμαστε απόγονοι των αρχαίων ελλήνων και ας θυμώνουμε όταν μας το λένε), ήρθε η ώρα να κάτσεις πάλι αναπαυτικά στην πολυθρόνα σου, να παραγγείλεις την εντελώς αμφιβόλου ποιότητας πίστα σου και να παρακολουθήσεις αυτό που το έχεις πληρώσει με κάτι εκατομμύρια στο κρατικό κανάλι.

Ναι, σε εσένα το λέω ηλίθιο πλάσμα. Ναι σε εσένα το λέω μεγάλε πατριώτη που δήθεν τιμάς την Ελλάδα και βαράς προσοχή όταν ακούς τον εθνικό ύμνο. Ναι σε εσένα το λέω που δεν ανέχεσαι να σου γράψουν με λατινικούς χαρακτήρες σχόλια. Ναι σε εσένα το λέω που μισείς τους λαθρομετανάστες γιατί δεν μιλούν καλά την γλώσσα σου.

Ναι σε εσένα το λέω που κόπτεσαι για την χώρα σου και για όλα τα παραπάνω που είπα, αλλά ανέχεσαι ελληναρά μου να βγαίνει ο προκάτ αυτός τραγουδιστής και όλη πριν από αυτόν και να τραγουδάει αγγλικά, αλλά να σε κάνει εθνικά υπερήφανο (άκου πράγματα), αν βγει πρώτος με τραγούδι που τραγούδησε σε άλλη γλώσσα. Κατά τα άλλα όμως δεν ανέχεσαι τους μετανάστες που μιλάνε άλλη γλώσσα.

Σε κάνει εθνικά υπερήφανο ο Μπουμπούκος και η γυναίκα του με την αηδιαστική έως και εμετική θα έλεγα εκπομπή της. Ναι σε εσένα το λέω ελληναρά μου στέλνεις τα παιδάκια σου να μάθουν την αρχαία ελληνική από τον εθνικιστή και ελληναρά Μπουμπούκο που δεν πιστεύει ούτε ο ίδιος αυτά που διδάσκει. Γιατί απλά έχει μπλέξει την αρχαία Ελλάδα, με τους κατακτητές της τους Βυζαντινούς (ανατολική Ρώμη) και την ανθρωποκεντρική θρησκεία των αρχαίων με την βάρβαρη θρησκεία των εβραίων, ενώ κατά τα άλλα, μισεί τους εβραίους.

Άντε ελληναρά μου, νοιώσε περήφανος με το παιδί τις Pepsi Cola που σε αντιπροσωπεύει και άκου τις δύο αντιπαθέστατες να τον εκθειάζουν, πρόσεξε μόνο μη λιγδώσεις τον καναπέ σου με τις λίγδες της πίστας σου και φυσικά όταν αρχίσεις να ψηφίζεις με το κινητό σου, σκούπισε πρώτα τα χέρια σου…Περήφανε ελληναρά…! Μη διαμαρτυρηθεί όμως όταν έρθει ο λογαριασμός της ΔΕΗ και δεις πόσα πάλι θα πληρώσεις για την ΕΡΤ που ξοδεύει τα λεφτά σου για Κουβάδες και Μαγγίρες…



No response to “ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ PEPSI”

Leave a Reply

Παρακαλώ, σχολιάστε, αλλά να είστε (αν θέλετε) κόσμιοι στις εκφράσεις σας.
Σας ευχαριστώ.
Με αγάπη και σεβασμό
Writer