Τρίτη 19 Μαΐου 2009

ΤΟΠΙΚΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ

Εδώ και πολλά χρόνια, οι αμερικάνοι και κατά συνέπεια το παγκόσμιο σύστημα, όταν θέλουν να εκβιάσουν μια χώρα (πάντοτε κατά περίπτωση), αρχίζουν να την συγκαταλέγουν ανάμεσα στις χώρες της δήθεν τρομοκρατίας.

Για να εξετάσουμε όμως λίγο πιο βαθιά την όλη υπόθεση. Αλήθεια όλες αυτές οι τρομοκρατικές οργανώσεις, στην Ελλάδα, αλλά και σε όλο τον κόσμο, ποιον ακριβώς σκοπό εξυπηρετούν και ποιους ωφελούν μετά από κάθε τρομοκρατικό κτύπημα;

Κακά τα ψέματα φίλοι και συνοδοιπόροι. Καμιά επανάσταση δεν ξεκίνησε και ούτε φυσικά πρόκειται να ξεκινήσει εάν δεν υπάρχει η συμμετοχή του λαού.

Το να βάζεις βόμβες, δεξιά και αριστερά, έτσι ανεξέλεγκτα δεν προσφέρεις έργο παρά μόνο ωφελείς το ίδιο το σύστημα που δήθεν πολεμάς. Το χειρότερο δε απ’ όλα, κάνεις τον λαό που κανονικά θα έπρεπε να επαναστατήσει με όλες αυτές τις αδικίες που του γίνονται, τον στρέφεις να κάνει συμμαχία και να συμπαθήσει το σύστημα αντί να το πολεμήσει.

Άρα λοιπόν, από μεμονωμένους και περιστασιακούς δήθεν τρομοκράτες, το μόνο ωφελημένο βγαίνει το σύστημα, αφού ο λαός αρχίζει και φοβάται ότι μπορεί να είναι εκείνος το επόμενο θύμα από ένα τυφλό κτύπημα.

Κατά συνέπεια, αυτές οι οργανώσεις δεν οργανώνουν την μάζα, αλλά αντιθέτως την κάνουν να το βάζει στα πόδια. Άρα, αυτές οι δήθεν οργανώσεις μάλλον χρηματοδοτούνται από το ίδιο το σύστημα.

Η επανάσταση, ξεκινάει με οργάνωση, με συζήτηση πρώτα και μετά φθάνεις το τελευταίο όπλο που είναι η αιματοχυσία για να αποτινάξεις τον ζυγό που έχει εγκατασταθεί πάνω σου και σου τρώει καθημερινά τις σάρκες σου. Ο αληθινός επαναστάτης οργανώνει τον λαό, δεν τον κάνει να στρέφετε προς το σύστημα. Τώρα αν επιμένει κάποιος να κάνει σαμποτάζ στο σύστημα, τότε δεν προειδοποιεί για το τι θα κάνει και φυσικά δεν κτυπάει άσχετους στόχους, αλλά στόχους που θα δείξουν στον λαό ότι εκείνος δεν κινδυνεύει, αλλά οι άνθρωποι μόνο που στηρίζουν το σύστημα.

Για αυτό οι αντιπροσωπίες αυτοκινήτων και ψιλικατζίδικα δεν είναι στόχοι, είναι απλά παράπλευρες απόλυες που μονό σκοπό έχουν να φοβίσουν τους απλούς ανθρώπους.

Ελπίζω να απάντησα στο ερώτημα του φίλου «ΑΠΟΜΑΧΟΥ» που το έθεσε στους συνεργάτες μου στην ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ.

Φυσικά αγαπητέ ΑΠΟΜΑΧΕ ακόμα και τώρα η απάντηση που σου έδωσα είναι εντελώς επιφανειακή (λόγο των πολλών υποχρεώσεων μου), αλλά υπόσχομαι να επανέλθω στο θέμα με στοιχεία και λεπτομέρειες…



2 Responses to “ΤΟΠΙΚΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ”

Β.Bimbo( PR Profil ) είπε...

ΒΑΘΥ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΜΑΚΑΚΑ
αφού μπλοκάρει ο Blogger της google,
to macedoine
στέλνουμε emails,
καλημέρα σας..:-)

Σας ευχαριστώ θερμά και Σας ασπάζομαι!
Με καλύψατε σχεδόν απόλυτα!Είμαι σε αναμονή
να διαβάσω τα περισσότερα που υπόσχεστε!
Με σεβασμό κι'εκτίμηση ιδιαίτερη,Σας εύχομαι
Καλό Σαββατοκύριακο.Να είστε πάντα Απολύτως
καλά στην Υγεία Σας-ΑΠΟΜΑΧΟΣ

Leave a Reply

Παρακαλώ, σχολιάστε, αλλά να είστε (αν θέλετε) κόσμιοι στις εκφράσεις σας.
Σας ευχαριστώ.
Με αγάπη και σεβασμό
Writer