Πέμπτη 21 Μαΐου 2009

ΑΓΟΝΑ ΝΗΣΙΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ;

Γιατί κύριοι της ελληνικής κυβέρνησης έχετε εγκαταλείψει εντελώς τα ακριτικά μας νησιά; Ποιος σας έδωσε το δικαίωμα να πουλάτε έτσι τους κατοίκους τους; Τι θα πει οι ακτοπλόοι δεν τους συμφέρει να βάλλουν πιο τακτικά δρομολόγια;

Γιατί θα πρέπει να τους επιδοτεί το κράτος για να βάλουν λέει πλοία σε άγονες γραμμές. Γιατί όταν τους δίνετε τις άδειες για τα άλλα νησιά δεν τους υποχρεώνετε να πάρουν και το «πακέτο» των άγονων, αλλιώς δεν θα μπορούν να πάρουν άδεια ούτε για τις γόνιμες γραμμές.

Οι τούρκοι κύριοι υπουργοί καραδοκούν για κάτι τέτοιο ξέρετε. Εγώ πάντως αν ήμουν κάτοικος ενός τέτοιου νησιού θα έπαιρνα το αεροπλάνο και τσιφ κατευθείαν στον υπουργό μεταφορών της Τουρκίας.

Όχι θα καθόμουν να σκάσω το πότε εσείς όλοι της ελληνικής κυβέρνησης θα τα βρείτε με τους αλητήριους ευπατρίδες. Ε, λοιπόν όχι, φτάνει πια η κοροϊδία του έλληνα πολίτη και τα πλακάκια με το κάθε είδους λαμόγιο.

Πρέπει πλέον να καταλάβετε ότι τα πρόβατα θα ξυπνήσουν και τότε θα είναι αργά για όλους σας. Είναι ντροπή σας, είστε εφιάλτες, δεν μπορούμε πια να σας ανεχτούμε άλλο.

Και εσείς φίλοι από τα νησιά, τα ακριτικά μας νησιά, κανείς να μη πάει να ψηφίσει στις εμετικές τους εκλογές. Όλοι τους για την δικιά τους τσέπη ενδιαφέρονται, πάψτε να πιστεύετε στις αηδιαστικές τους υποσχέσεις. Όλοι ένα πράγμα έχουν στο μυαλό τους. Το πόσο θα μπορέσουν να γεμίσουν της σιχαμένες τσέπες τους και τίποτα παραπάνω. Κανείς τους δεν ενδιαφέρετε για την έρημη τούτη χώρα…



2 Responses to “ΑΓΟΝΑ ΝΗΣΙΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ;”

Ανώνυμος είπε...

Σε διαβεβαιώνω ότι τα πράγματα έχουν έτσι ακριβώς όπως τα λες.
Σε πάρα μα πάρα πολλές περιπτώσεις ακρίτες αυτών των νησιών χρησιμοποιούν τις Τουρκικές αρχές σαν βοήθεια στα προβλήματά τους και εκείνες ανταποκρίνονται άμεσα και από ότι λένε οι ίδιοι οι κάτοικοι, με ανιδιοτέλεια .Απο τους δικούς μας ανίκανους μιζαδόρους το θέμα χαρακτηρίζεται σαν προβοκάτσια της Τουρκίας.

Γιατί ΔΕΝ είναι μέσα στον Κύκλο των μετ αριθμήσεων της επανίδρυσης του Κράτους
από την Νέα Διακυβέρνηση της χώρας μας!

Leave a Reply

Παρακαλώ, σχολιάστε, αλλά να είστε (αν θέλετε) κόσμιοι στις εκφράσεις σας.
Σας ευχαριστώ.
Με αγάπη και σεβασμό
Writer