Κυριακή 3 Μαΐου 2009

ILLUMINATIONS ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΟΙ (ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ) ΜΕΡΟΣ Α

Επειδή άκουσα ότι έρχεται μια αμερικανιά στους κινηματογράφους που θα αναφέρετε στους «ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΟΙ» και κατά πάσα πιθανότητα θα μας σερβίρουν πάλι τα κατά πώς τους συμφέρει, είπα να γράψω τα πραγματικά γεγονότα που συνθέτουν την «Μυστική» αυτή εταιρία.

Οι ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΟΙ είναι το μυστικό τάγμα των πεφωτισμένων της Βαυαρίας. Η έννοια της «συνωμοσίας» εμφανίζετε η σύνθεση μιας πολύμορφης μεθόδου ευρύτατης εποπτείας, ειδικής συνεννόησης και μυστικών χειρισμών, η οποία καλύπτει την ανάγκη για διασφάλιση του ελέγχου, την εσωτερική επίδραση σε σημαντικές διαδικασίες και συντονισμένη επίθεση εναντίον ενός στόχου.

Όλες λοιπόν οι πολύπλοκες διαδικασίες στον κόσμο μας απαιτούν την ανάμιξη ειδικών ανθρώπων για την επίτευξη των δόλιων σκοπών τους. Με λίγα λόγια δημιουργούν έναν εσωτερικό κύκλο, ο οποίος έχει ως σκοπό, μεγαλύτερη εποπτεία πάνω στις λειτουργίες και στις αλληλεπιδράσεις τους και ο κύκλος αυτός είναι υπεύθυνος για το συντονισμό δραστηριοτήτων, άρα καταλήγει σε κάποια μορφή συνομωσίας.

Ο πρώτος μέγας δάσκαλος της επιστήμης της συνομωσίας ήταν ο θρυλικός Χασάν Ι Σαμπάχ, ο επονομαζόμενος «Γέρος του Βουνού». Ήταν Πέρσης Ισμαηλίτης «σοφός» που έζησε τον 11ο αιώνα, ιδρυτής του μυστικού τάγματος των Ασσασσίνων (ή Χασασίνων ή Χασιντίμ).

Αυτός λοιπόν ο τύπος κλεισμένος μέσα σε ένα απόρθητο κάστρο που ονομαζόταν Αλαμούτ (που στα Περσικά σημαίνει «αετοφωλιά») κυβερνούσε όλον τον τότε Αραβικό κόσμο. Από αυτό το κάστρο πήρε και το όνομα του το απρόσιτο καταφύγιο του Χίτλερ.

Η μέθοδος που κυβερνούσε ο Γέρος του Βουνού ήταν σχετικά απλή. Χρησιμοποιούσε ναρκωτικές ουσίες, όπως το χασίσι (από αυτούς έχει πάρει το όνομα του το χασίσι), και με μερικές μυστικές διδασκαλίες υπόσχονταν στους οπαδούς του την παραμονή τους σε ονειρικούς παραδείσους.

Έτσι οι οπαδοί του κάτω από την επήρεια των ναρκωτικών δεν υπολόγιζαν την ζωή τους, αφού είχαν την εντύπωση ότι και αν ακόμα πέθαιναν πάλι θα πήγαιναν σε μια ζωή ακόμα πιο μαγευτική από την ζωή που ζούσαν. Αυτούς τους οπαδούς, κατάφερε να τους βάλει δίπλα σε σημαίνοντα πρόσωπα εκείνης της εποχής και κέρδιζαν την εμπιστοσύνη τους. Όταν λοιπόν κάτι δεν άρεσε στον Γέρο του Βουνού, απλά έδινε εντολή στον άνθρωπο του και εκείνος με την σειρά του έβγαζε από την μέση τον κυβερνήτη παραδείγματος χάρη. Το σημαίνον πρόσωπο ποτέ δεν ήξερε ποιος ακριβώς ήταν δίπλα του, μπορούσε ακόμα να είναι ο ίδιος τους ο αδελφός ή και ο πατέρας του που αν έπαιρνε εντολή θα τον εκτελούσε. Αυτός λοιπόν ο Σαμπάχ ή Γέρος του βουνού ήταν ο πρώτος που εφήρμοσε την μέθοδο των μυστικών εταιριών.

Τώρα λοιπόν ας πάμε να δούμε τι είναι η περίφημη εταιρεία Illumination (Ιλλουμινάτων) που σημαίνει Πεφωτισμένοι και προέρχεται από την Βαυαρία. Αλήθεια αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί η εποχή του Διαφωτισμού —Illumination— έχει αυτό το όνομα;

Το ίδρυσε ο μεγαλύτερος συνωμότης όλων των εποχών, όπως τον αποκαλούν πολλοί ιστορικοί και λέγονταν Άνταμ Βάισχαουπτ. Αυτός χρησιμοποίησε τις τεχνικές των Ιησουϊτών, που από την μία τους μισούσε αλλά και θαύμαζε τις μεθόδους τους. Έτσι δημιούργησε ένα δίκτυο δύναμης και συνεργασίας και καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι ο πολιτισμός είναι λάθος.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ



One response to “ILLUMINATIONS ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΟΙ (ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ) ΜΕΡΟΣ Α”

Ανώνυμος είπε...

φιλε μου ψαχνω για μια εργασια μου τον κωδικα γραπτο τις μορφες τα σημαδια και αλλα στοιχεια αν μπορεις και ξερεις κατι θα σε παρακαλουσα να επικοινωνισεις μαζι μου στο sopranogr@hotmail.com σε ευχαριστω
φιλικα αντωνης

Leave a Reply

Παρακαλώ, σχολιάστε, αλλά να είστε (αν θέλετε) κόσμιοι στις εκφράσεις σας.
Σας ευχαριστώ.
Με αγάπη και σεβασμό
Writer