Πέμπτη 4 Ιουνίου 2009

ΚΡΑΤΟΣ ΕΚΒΙΑΣΤΩΝ

Το κράτος έχει μετατραπεί σε έναν απίστευτο εκβιαστή. Είναι δυνατόν να συλλαμβάνει τα παιδιά κάποιον επειδή αυτοί έκαναν κάποια αδικήματα;

Αδικήματα; Είπα; Μάλλον δεν πρέπει να ξέρω τι λέω. Αλήθεια κάνει αδίκημα κάποιος που δίνει λεφτά σε κάποιον; Μήπως τα ΜΜΕ, απλά θέλουν να καλύψουν τους πραγματικούς ενόχους.

Ωραία, ας παραδεχτούμε ότι αυτός που λάδωσε έκανε αδίκημα. Αυτός που τα πείρε τι έχει κάνει; Μήπως κακούργημα κατά του κοινωνικού συνόλου;

Ποιος έχει κάνει λοιπόν το μεγαλύτερο αδίκημα; Φυσικά αυτός που τα πήρε πρώτα και μετά αυτός που τα έδωσε. Το θέμα είναι ποιος τα πείρε; Φυσικά οι πολιτικοί που εμπλέκονται στο σκάνδαλο.

Ο ένας εκβιάζει τον άλλον τώρα. Είναι πραγματικά εμετικό να ακούς όλους αυτούς τους πολιτικούς στην Ελλάδα να μιλάνε για τις μίζες τους και όχι για τα έργα τους.

Πέστε μας κύριοι πολιτικοί του κερατά, τι έχετε προσφέρει όλοι σας σ’ αυτόν τον τόπο; Διαφημίστε τα καλά που έχετε κάνει, αλλά θα μου πείτε που να βρεθεί και ένα καλό; Για τα μόνα πράγματα που μιλάτε είναι για τα πόσα έφαγε ο καθένας από εσάς.

Πόσα πείρε ο ένας και πόσα περισσότερα ο άλλος. Φτάνει ρε παιδιά, σταματήστε επιτέλους να ψηφίζετε τα τέρατα που μόνο σκοπό έχουν το πώς θα μπορέσουν να σας κλέψου, εσάς και τα παιδιά σας. Τίποτα καλό δεν έχουμε δει από αυτούς σ’ αυτόν τον τόπο. Επιτέλους ρε έλληνα, ξύπνα, φτύστους, σταμάτα να ψηφίζεις τα ίδια σκατωμένα πρόσωπα που αιώνες σου ρουφάνε το αίμα.

Δεν βαριέσαι, όσο και να φωνάζω εγώ κανείς δεν ακούει, εδώ δεν ακούνε άλλους και άλλους, εμένα θα άκουγε ο ηλίθιος έλλην; Εμπρός στο δρόμο που χάραξαν οι πλαστικές σημαιούλες…!



3 Responses to “ΚΡΑΤΟΣ ΕΚΒΙΑΣΤΩΝ”

Β.Bimbo( PR Profil ) είπε...

καλησπέρα αγαπητέ,
αναρτήσαμε τον λόγο του ομπάμα στο κάιρο,
εαν σας ενδιαφέρει..;-)

MOLEMOU είπε...

OPOS LES---------Δεν βαριέσαι, όσο και να φωνάζω εγώ κανείς δεν ακούει, εδώ δεν ακούνε άλλους και άλλους, εμένα θα άκουγε ο ηλίθιος έλλην;H EMENA

Τελικά τι μας σώζει?Και μετά από αυτούς,το χάος?Πότε επί τέλους θα σταθούμε στο ύψος
των περιστάσεων?Πότε θα νοιώσουμε λεύτεροι???

Leave a Reply

Παρακαλώ, σχολιάστε, αλλά να είστε (αν θέλετε) κόσμιοι στις εκφράσεις σας.
Σας ευχαριστώ.
Με αγάπη και σεβασμό
Writer