Παρασκευή 12 Ιουνίου 2009

ΜΗ ΜΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΠΕΡΙ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ

Ακούω όλες αυτές τις μέρες (μετά τις εκλογές), για μέτρα που θα λάβει ή λαμβάνει η περίφημη αυτή κυβέρνηση κατά των αλλοδαπών. Αλλά δεν είναι μόνο η κυβέρνηση που πιπιλάει τούτη την καραμέλα με τους αλλοδαπούς. Είναι και η αντιπολίτευση. Μετά από την κατραπακιά που έφαγαν όλοι τους στις εκλογές, ακόμα και στα άλλα Ευρωπαϊκά κράτη.

Φαίνετε τελικά, ότι όλοι αυτοί που ανήκουν στην παγκόσμια συμμορία θορυβήθηκαν από την αδιαφορία των λαών τους και αποφάσισαν να καλλιεργήσουν το ρατσιστικό μένος των λαών κατά άλλων λαών.

Για αυτό βλέπετε και λαμβάνουν μέτρα κατά των αλλοδαπών, για να χαϊδέψουν τα αυτάκια μας και τα ματάκια μας. Προσπαθούν με λίγα λόγια να φορτώσουν την αποτυχία του καπιταλισμού στις πλάτες των «ξένων».

Για αυτό μη ξεχνάτε φίλοι μου, ότι όλα αυτά τα ανθρώπινα ράκη τα έφερε σε κάθε χώρα η πολιτική που ακολούθησαν μέχρι σήμερα, μόνο και μόνο για να δουλέψουν σαν δούλοι στο σύστημα τους.

Φυσικά μετά από την τεχνίτη κρίση που δημιούργησαν, κατασκεύασαν μπόλικους ιθαγενείς δούλους αφαιρώντας κάθε εργατικό δικαίωμα. Για αυτό μην έχετε καμιά αμφιβολία ότι τώρα κυνηγάνε τους ανθρώπους αυτούς γιατί απλά βρίσκουν δούλους και στους ιθαγενείς.

Μακάρι να ξυπνήσουμε κάποτε και να τους οδηγήσουμε στην αγχόνη. Δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση, μας οδηγούν στα άκρα, ίσως όμως αυτό να είναι το τελικό τους σχέδιο, ποιος ξέρει.



2 Responses to “ΜΗ ΜΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΠΕΡΙ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ”

kapote-sth-bg είπε...

αγαπητέ writer,

δεν ανησυχώ, γιατί πολλοί δεν το τρώνε το παραμύθι και γινόμαστε όλο και περισσότεροι

τις καλησπέρες μου

Τώρα με την εκκολαπτόμενη συγκυβέρνηση ΝΔ+ΛΑΟΣ τα πολιτικά πράγματα'Σίγουρα"θα πάρουν άλλη μορφή ,προφανώς ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ και η
καραμέλα περί "αλλοδαπών"θα προσαρμοσθεί στα
δεδομένα του προεκλογικού αγώνα,φραστικά μέχρι να καταφέρουν πάλι να ξεγελάσουν τον
αφελή κοσμάκη,που δυστυχώς την καραμέλα ΟΧΙ
μόνο την μασάνε,αλλά και ευχάριστα την κατα
πίνουν δυστυχώς!Σημαία των κρατούντων είναι
το μπλά-μπλά που η προπαγάνδα τους πετυχαί
νει στούς άβουλους,λυπάμαι,συνανθρώπους μας
Απόδειξη αυτών που ισχυρίζομαι σήμερα ΕΙΝΑΙ
το πολύ μεγάλο ποσοστό ψήφων που ΠΗΡΕ αυτή
η παράταξη που μας "Κυβερνάει"!Νομίζω???

Leave a Reply

Παρακαλώ, σχολιάστε, αλλά να είστε (αν θέλετε) κόσμιοι στις εκφράσεις σας.
Σας ευχαριστώ.
Με αγάπη και σεβασμό
Writer