Τρίτη, 16 Ιουνίου 2009

ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΠΟΛΥ ΞΕΧΝΑΜΕ

Αλήθεια, θυμάται κανείς από εσάς τον Ζαχόπουλο πατριώτες; Αυτό το κακό έχουμε σαν λαός. Ξεχνάμε, ξεχνάμε πολύ εύκολα.

Αυτός ο ανεκδιήγητος τύπος, πήδηξε από το μπαλκόνι του, αλλά για να κάνει κάτι τέτοια, κρύβονταν πολλά πίσω από αυτή του την ενέργεια.

Όταν φυσικά είχε γίνει τότε αυτό το σκάνδαλο, τα κανάλια και οι μεγαλόσχημοι δημοσιογράφοι μας είχαν τρελάνει με την κάθε είδους ανοησία που τους κατέβαινε στην γεμάτη χρήμα κεφάλα τους.

Τώρα; Τώρα, σιγή ιχθύος που λένε. Φυσικά δεν θα μάθουμε ποτέ τι έγινε τότε. Πόσα χρήματα έχωσε στην αχανή τσέπη του ο ανεκδιήγητος Ζαχόπουλος. Η άλλη πάλι η φιλενάδα του, μια χαρά την βγάζει, μιας και μάλλον της κόψανε κονδύλι για να κρατά το στόμα της κλειστό. Ο άλλος ο χοντρός δημοσιογράφος κι αυτός μια χαρά την βγάζει και εις υγεία των κορόιδων…!

Μόνο εμείς ξεχάσαμε όλα αυτά και φροντίσαμε να δώσουμε πάλι την ψήφο μας στον Χοντρό πρωθυπουργό και να πάρει στις πρόσφατες εκλογές το 32%. Μα τι ωραίοι που είμαστε;

Φυσικά βλέπουμε τον γιο Ζαχόπουλο να τρώει και να πίνει γλεντώντας στα σκυλάδικα κάποια χρήματα που μάλλον προέρχονται από πηγές άνομες. Ας είμαστε καλά λοιπόν εμείς που ξεχνάμε…!One response to “ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΠΟΛΥ ΞΕΧΝΑΜΕ”

Απόμαχος είπε...

Εκτός των ανωτέρω με τα οποία απόλυτα συμφωνώ
έχω να προσθέσω,ένα "μικρό"λιθαράκι στην ΟΛΗ
υπόθεση,που ΔΕΝ ήταν καθόλου "υπόθεση"!!!
Τι έγινε τελικά εκείνο το περιβόητο dvd που
ο "κομιστής"παρέδωσε αρμοδίως,και έλυσε του
κόσμου τις" εκκρεμότητες"? Πολύ θα ήθελα ΝΑ
γίνει ΓΝΩΣΤΟ το περιεχόμενο του σε Κοινή Θέα!
Για να "γελάσει"και το ΠΑΡΔΑΛΟ ΚΑΤΣΙΚΙ........

Leave a Reply

Παρακαλώ, σχολιάστε, αλλά να είστε (αν θέλετε) κόσμιοι στις εκφράσεις σας.
Σας ευχαριστώ.
Με αγάπη και σεβασμό
Writer