Τετάρτη 17 Ιουνίου 2009

ΝΥΧΤΑ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΓΩΜΕΝΗ

Συγχαρητήρια λοιπόν κύριοι των τηλεοράσεων. Μεγάλοι δημοσιογράφοι με τους παχυλούς μισθούς, με τις Πόρσε, με τις βίλες και με τις ωραίες οικογένειες σας.

Τώρα που επιτέλους θα μπορείτε να είστε περήφανοι για τα υπέροχα επιτεύγματα σας. Να λοιπόν που σε λίγο θα δούμε τους εφιάλτες του παρελθόντος να αναβιώνουν στον 21 αιώνα.

Μπορεί τώρα να με ρωτήσετε, γιατί κατηγορώ εσάς για την άνοδο του φασισμού; Γιατί απλά δεν κάνετε άλλη δουλειά (βρίσκεστε σε διατεταγμένη υπηρεσία), από να καλείτε στα «πάνελ» σας τα μιάσματα του φασισμού.

Δυστυχώς το φαινόμενο έχει εξαπλωθεί παντού. Ότι δεν είχε καταφέρει ο Χίτλερ, με πόλεμο (αν και αυτός βρίσκονταν κάτω από τις διαταγές του συστήματος), το κατάφερε σήμερα το σύστημα με την προπαγάνδα που έκανε με την βοήθεια σας.

Πολύ γρήγορα βέβαια θα διαπιστώσετε ότι όταν το σύστημα δεν σας χρειάζεται θα σας τσουβαλιάσει και εσάς. Κάποτε είχα γράψει ότι η ένωση των κρατών της Ευρώπης είναι ο προθάλαμος του φασισμού.

Κάποιοι τότε με επέκριναν, ίσως και να γέλασαν μαζί μου. Πολύ θα ήθελα να συνέχιζαν να γελάνε μέχρι και σήμερα, παρά να προλάβω να δω αυτό το εφιαλτικό σενάριο να γίνετε πραγματικότητα. Μόνο στον χρόνο υλοποίησης του σχεδίου τελικά έπεσα έξω. Έλεγα ότι όλο αυτό θα γίνονταν μετά από πολλά-πολλά χρόνια, δεν περίμενα να γίνει πράξη τόσο νωρίς.

Άντε λοιπόν να τους χαίρεστε όλοι εσείς που νομίζετε ότι το κυνήγι των μαγισσών είναι καλό. Ξεκίνησε ήδη από την Ιρλανδία, σε πολύ μικρό διάστημα θα τους δείτε να καταλαμβάνουν την εξουσία.

Μόνο που αυτή την φορά δεν θα είναι στόχος μόνο οι Εβραίοι και οι κομουνιστές, αλλά όλοι όσοι δεν θα θέλουν να υποταχτούν στο εμετικό σύστημα τους.

Καληνύχτα σε όλους, γιατί η νύχτα που θα σκεπάσει τον ελεύθερο κόσμο, τούτη την φορά θα είναι μακριά και πολύ παγωμένη…!



No response to “ΝΥΧΤΑ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΓΩΜΕΝΗ”

Leave a Reply

Παρακαλώ, σχολιάστε, αλλά να είστε (αν θέλετε) κόσμιοι στις εκφράσεις σας.
Σας ευχαριστώ.
Με αγάπη και σεβασμό
Writer